Vi fejrer Grundlovsdag med en rabatkode til dig |Skriv FRIDAG20 og spar 100 kr. ved køb for minimum 600 kr.
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik

Lind DNA Kitchen Køkkenrulleholder

H 24 cm - Aluminium - Antracitgrå

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Denne køkkenrulleholder str. L fra LindDNA har et eksklusivt design til det moderne køkken. Kitchen Holder er funktionel og dekorativ på samme tid. Holderen er fremstillet af dansk egetræ, antracitgråt aluminium og et lag blødt, genanvendeligt lysegråt læder, der gør køkkenrulleholderen rengøringsvenlig og slidstærk.Alt er håndlavet, hvilket giver det sidste touch til produktet. Den smarte åbne/lukkemekanisme i egetræet gør det nemt at skifte køkkenrullen.LindDNA er et dansk designfirma beliggende, der beskæftiger sig med at designe og producere boliginteriør i bæredygtige materialer lokalt i DK.

Denne køkkenrulleholder str. L fra LindDNA har et eksklusivt design til det moderne køkken. Kitchen Holder er funktionel og dekorativ på samme tid. Holderen er fremstillet af dansk egetræ, antracitgråt aluminium og et lag blødt, genanvendeligt lysegråt læder, der gør køkkenrulleholderen rengøringsvenlig og slidstærk.

Alt er håndlavet, hvilket giver det sidste touch til produktet. Den smarte åbne/lukkemekanisme i egetræet gør det nemt at skifte køkkenrullen.

LindDNA er et dansk designfirma beliggende, der beskæftiger sig med at designe og producere boliginteriør i bæredygtige materialer lokalt i DK.