amazing Brand Days: Spar op til 40%* på udvalgte brands

Lind DNA Kitchen Køkkenrulleholder

H 24 cm - Aluminium - Antracitgrå

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Denne køkkenrulleholder str. L fra LindDNA har et eksklusivt design til det moderne køkken. Kitchen Holder er funktionel og dekorativ på samme tid. Holderen er fremstillet af dansk egetræ, antracitgråt aluminium og et lag blødt, genanvendeligt lysegråt læder, der gør køkkenrulleholderen rengøringsvenlig og slidstærk.Alt er håndlavet, hvilket giver det sidste touch til produktet. Den smarte åbne/lukkemekanisme i egetræet gør det nemt at skifte køkkenrullen.LindDNA er et dansk designfirma beliggende, der beskæftiger sig med at designe og producere boliginteriør i bæredygtige materialer lokalt i DK.

Denne køkkenrulleholder str. L fra LindDNA har et eksklusivt design til det moderne køkken. Kitchen Holder er funktionel og dekorativ på samme tid. Holderen er fremstillet af dansk egetræ, antracitgråt aluminium og et lag blødt, genanvendeligt lysegråt læder, der gør køkkenrulleholderen rengøringsvenlig og slidstærk.

Alt er håndlavet, hvilket giver det sidste touch til produktet. Den smarte åbne/lukkemekanisme i egetræet gør det nemt at skifte køkkenrullen.

LindDNA er et dansk designfirma beliggende, der beskæftiger sig med at designe og producere boliginteriør i bæredygtige materialer lokalt i DK.