Wokken fra Le Creuset er med de dybe buede sider helt ideel til lynstegning og nudelsupper. Skær en masse forskellige grøntsager og bland nulder, kokosmælk og rød karry sammen med. Det smager himmelsk.
En del af Toughened-Non-Stick-serien fra Le Creuset
Livstidsgaranti
Tåler alle varmekilder
Steg sundt og fedtfattigt
Brug denne panden til stegning af grøntsager og til tilberedning af mad, der kræver lidt eller ingen fedtstof. Wokken har non-stick belægning, hvilket minimerer behovet for brug af fedtstof, samt modvirker at maden brænder fast og sikrer nem rengøring.
Non-stick belægningen gør det samtidig også nemmere at tilberede i, fordi at det ikke sætter sig fast på panden.
Hurtig og effektiv varme
Wokken fra Le Creuset er fremstillet af presset aluminium, som effektivt leder varmen. Det vil sige, at varmen fordeles ud over hele gryden, så du hurtigere kan kokkere maden. Panden kan benyttes på alle varmekilder - også induktion. Og så tåler den ovn helt op til 260 grader.
Den 3-lags belægning er særdeles effektiv og slidstærk, og så tåler den metalredskaber. Din madlavning bliver herfor langt nemmere. Skal du lige have vendt grøntsagerne, kan du sagtens gøre det. Det er virkelig rart at have en wok som man ved bare virker!
Le Creuset – en fransk klassiker
Le Creuset er et fransk varemærke, der er elsket verden rundt. Historien strækker sig tilbage til år 1925, hvor to belgiske fabrikanter mødte hinanden på en messe i Bruxelles. I fællesskab skabte de den emaljerede støbejernsgryde, som vi stadig bruger i dag. Le Creuset er kendt for den rustikke form, de klare farver og produkter af høj kvalitet, der ofte går i arv fra generation til generation.
Skal din wok holde længere?
Wok kan godt tåle at komme i opvaskemaskinen, men hvis du vil beholde belægningen længere, så anbefales det, at du rengør den i hånden med varmt vand og sæbe. Men det er heller ingen sag, fordi madresterne ikke sætter sig fast, og derfor er den nærmest helt rent, når du skyller den under vand.
TNS serien fra Le Creuset har livstidsgaranti mod materiale- og produktionsfejl.
"Sådan passer du bedst på din wok
Når du opvarmer din wok, anbefales det, at varme den op ved at starte på lave temperaturer og skrue op efter nogle minutter, så undgår du, at panden slår sig og bliver skæv.
Læs mere om at vedligeholde dine wokpander her."