amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%

Knabstrup Keramik Vase

H 17 cm - Keramik - Lyseblå

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Plateau vasen bliver til ved stampning med en gammel hegnspæl, der giver vasen et rustikt og unikt udseende og et spændende fald i glasuren i de forskellige niveauer. Denne lyseblå keramik vase på 17 cm er et kunstværk i sig selv og vil se smuk ud både med og uden blomster.Siden 1897 har Knabstrup Keramik formgivet unikt kunsthåndværk og genkendelig brugskunst. Det er kærlighed til enestående, moderne keramik der driver værket. Plateau vasen er formgivet og designet af Claire Marie Lehmann og Iben Harboe, der er uddannet fra Danmarks Designskole. Deres ambition er at præge deres kunsthåndværk med liv, sanselighed og et autentisk aftryk af mennesket og hænderne bag.

Plateau vasen bliver til ved stampning med en gammel hegnspæl, der giver vasen et rustikt og unikt udseende og et spændende fald i glasuren i de forskellige niveauer. Denne lyseblå keramik vase på 17 cm er et kunstværk i sig selv og vil se smuk ud både med og uden blomster.

Siden 1897 har Knabstrup Keramik formgivet unikt kunsthåndværk og genkendelig brugskunst. Det er kærlighed til enestående, moderne keramik der driver værket. Plateau vasen er formgivet og designet af Claire Marie Lehmann og Iben Harboe, der er uddannet fra Danmarks Designskole. Deres ambition er at præge deres kunsthåndværk med liv, sanselighed og et autentisk aftryk af mennesket og hænderne bag.