amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%
(3)

Knabstrup Keramik Vase

H 27 cm - Keramik - Irgrøn

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Denne store Knabstrup i irgrøn er en håndlavet keramikvase designet af Knabstrup Keramik tilbage i 1940’erne. Vasen er 27 cm høj og har en klassisk vaseform, der gør den ideel til at præsentere sæsonens farverige blomster og grene på smukkeste vis.Siden 1897 har Knabstrup Keramik formgivet unikt kunsthåndværk og genkendelig brugskunst. Det er kærlighed til enestående, moderne keramik der driver værket.

Denne store Knabstrup i irgrøn er en håndlavet keramikvase designet af Knabstrup Keramik tilbage i 1940’erne. Vasen er 27 cm høj og har en klassisk vaseform, der gør den ideel til at præsentere sæsonens farverige blomster og grene på smukkeste vis.

Siden 1897 har Knabstrup Keramik formgivet unikt kunsthåndværk og genkendelig brugskunst. Det er kærlighed til enestående, moderne keramik der driver værket.

17. maj 2019

Smuk vase

Smuk stor vase i den flotteste grønne farve!

Maria N.
10. maj 2019

Flot vase

Den lever helt op til forventningen

Jytte C.
8. maj 2019

Svarer til mine forventninger

Har flere af deres andre vaser og ville gerne have en lidt større udgave af dem, hvilket jeg har fået her

Helle B.