amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%
(1)

Knabstrup Keramik Vase

H 27 cm - Keramik - Mørk blå

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Den store Knabstrup vase i mørkeblå er en håndlavet keramikvase designet af Knabstrup Keramik tilbage i 1940’erne. Vasen har en klassisk form, der gør den perfekt til at præsentere sæsonens friske blomster og grene på smukkeste vis.Siden 1897 har Knabstrup Keramik formgivet unikt kunsthåndværk og genkendelig brugskunst. Det er kærlighed til enestående, moderne keramik der driver værket.

Den store Knabstrup vase i mørkeblå er en håndlavet keramikvase designet af Knabstrup Keramik tilbage i 1940’erne. Vasen har en klassisk form, der gør den perfekt til at præsentere sæsonens friske blomster og grene på smukkeste vis.

Siden 1897 har Knabstrup Keramik formgivet unikt kunsthåndværk og genkendelig brugskunst. Det er kærlighed til enestående, moderne keramik der driver værket.

13. maj 2019

Knabstrup Keramik Vase

Super smuk vase, der giver et klassisk, charmerende og lækkert look til hjemmet.

Cecilie D.