amazing Brand Days: Spar op til 40%* på udvalgte brands

Kähler Hammershøi Tekande

1,2 liter - Keramik - Antracitgrå

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

En velbrygget earl grey bliver kun bedre med en luksuriøs servering i Kählers Hammershøi tekande. Den antracitgrå porcelænstekande med de karakteristiske Hammershøi-riller og den dekorative messingbelagte hank giver dit tebord et eksklusivt tvist, og du kan supplere tekanden med matchende Hammershøi krus, så du har et flot sæt, når du indbyder til high tea. Tekanden har en indbygget si, så du nemt kan skille tebladene fra teen.Hammershøi tekande kan indeholde 1,2 liter og tåler opvaskemaskine ved max 60° C og mikroovn.BEMÆRK: Tekandens hank er aftagelig og tåler ikke maskinopvask.
En velbrygget earl grey bliver kun bedre med en luksuriøs servering i Kählers Hammershøi tekande. Den antracitgrå porcelænstekande med de karakteristiske Hammershøi-riller og den dekorative messingbelagte hank giver dit tebord et eksklusivt tvist, og du kan supplere tekanden med matchende Hammershøi krus, så du har et flot sæt, når du indbyder til high tea. Tekanden har en indbygget si, så du nemt kan skille tebladene fra teen.

Hammershøi tekande kan indeholde 1,2 liter og tåler opvaskemaskine ved max 60° C og mikroovn.

BEMÆRK: Tekandens hank er aftagelig og tåler ikke maskinopvask.