Udsalget er startet hos Imerco | Helt vilde besparelser | Spar op til 70%
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
(5)

Kay Bojesen Sangfugl Ruth

H 15,1 x B 15,8 cm - Bøgetræ - Pink

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Med et charmerende og livsbekræftende pink og feminint udtryk er Ruth opkaldt efter Kay Bojesens svenske svigerdatter. I 1950 designede han de 6 søde, farverige songbirds: Pop, Otto, Sunshine, Peter, Ruth og Kay - opkaldt efter Kay Bojesens univers. For første gang er de nu sat i produktion.

Mål: 15,1 x 15,8 cm.

Materiale: massivt bøgetræ.

Design: Kay Bojesen.

Med et charmerende og livsbekræftende pink og feminint udtryk er Ruth opkaldt efter Kay Bojesens svenske svigerdatter. I 1950 designede han de 6 søde, farverige songbirds: Pop, Otto, Sunshine, Peter, Ruth og Kay - opkaldt efter Kay Bojesens univers. For første gang er de nu sat i produktion. Mål: 15,1 x 15,8 cm. Materiale: massivt bøgetræ. Design: Kay Bojesen.
16. maj 2020

Smuk fugl

Købte denne fugl med en makker i samme størrelse som gave i anledning af et jubilæum. De står på hæderspladsen i hjemmet og giver modtageren stor glæde. De er dyre, men meget smukke, lækre at røre ved og ser ud til at kunne holde i mange år.

Grith A.
7. januar 2020

kvaliteten levede op til mine

kvaliteten levede op til mine forventninger, så derfor min bedømmelse

Ole P.
9. december 2019

Den smukkeste sangfugl

Fantastik sangfugl i de smukkeste farver

Lone T.