Udsalget er startet hos Imerco | Helt vilde besparelser | Spar op til 70%
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik

Joseph Joseph Cut&Carve Plus Skærebræt Stor

L 37,5 x B 29,5 cm - Plastik - Sort

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Smart og multifunktionelt Cut&Carve skærebræt fra Joseph Joseph. Her er der tænkt på det hele til kødelskerens bord. Cut&Carve har to sider, en glat side og en side med kødholder, der holder din steg på plads når du skærer for. Begge sider har en svag hældning til opsamling af kødsaft, så du nemt kan hælde den fra.

Du kan også bruge skærebrættet til morgenbrødet, eller som fad når der er højtbelagt smørrebrød på frokostmenuen.

Smart og multifunktionelt Cut&Carve skærebræt fra Joseph Joseph. Her er der tænkt på det hele til kødelskerens bord. Cut&Carve har to sider, en glat side og en side med kødholder, der holder din steg på plads når du skærer for. Begge sider har en svag hældning til opsamling af kødsaft, så du nemt kan hælde den fra. Du kan også bruge skærebrættet til morgenbrødet, eller som fad når der er højtbelagt smørrebrød på frokostmenuen.