MEDLEMSTILBUD: SPAR 20% ved køb af min. 2 valgfrie varer*
Det kan lyde underligt at skulle bage vindruer, men når først du har prøvet det, gør du det igen. Få fremgangsmetoden serveret her.
Skrevet af Imerco · 11 november 2024Det søde til en fed, fyldig ost – haps! Ostebordet bliver lige en tand mere delikat og lækkert med de her druer, der er blevet gjort endnu mere appetitlige efter en tur i ovnen.
Blå/lilla vindruer
Olivenolie
Havsalt
Dryp en klase blå druer med olivenolie, drys med havsalt, og sæt i ovnen i et ovnfast fad ved 200 grader varmluft i ca. 15-20 minutter, til enkelte begynder at briste.
Lad dem køle en anelse, men nyd dem ellers som lunt tilbehør til ost.
Læs også: Juletapas for hele familien.
De bagte druer kan anrettes på små, sprøde brødhapsere smurt med ricotta. Slut af med at give druerne nogle dryp akaciehonning og et drys hakkede valnødder.