- Hjem
- Inspiration
- Borddækning
- Trend: Social Dining

Trend: Social Dining
Glem alt om formelle serveringer – social dining handler om at dele, smage og hygge sig sammen. Med Motif-stellet fra Royal Copenhagen bliver det både nemt og smukt at dække op til fællesskab.
Skrevet af Imerco · 13 maj 2025Skab en afslappet sommerstemning med masser af små, lækre og delevenlige retter, som hele selskabet kan smage på. Trenden med at deles om fade og skåle i stedet for at sidde med hver sin tallerken hitter på restauranter, men er også som skabt til hyggelige middage derhjemme. Fokus er på samværet – og så gør det jo heller ikke noget, at flere småretter samlet på ét bord både er indbydende at se på og supernemme at lave for værten …
Hvad kan du servere?
- Radiser med top anrettet på et fad med havsalt til dyp
- Dåsefisk med halve citroner
- Hele kogte artiskokker
- Små skåle med olie/eddike til artiskokdyp
- Gode oliven
- Skiver af honningmelon med parmaskinke
- Burrata overhældt med olivenolie, toppes med frisk merian/oregano, sort peber, friskrevet citronskal
- Lækkert brød - gerne et rundt foccacia
- Pisket smør pyntet med salvieblade
- Skåle med aioli
- Halve friske figner
Tip
Brug fade og skåle i forskellige størrelser fra Motif-stellet – det skaber et levende bord og gør det nemt for gæsterne at række, dele og smage på tværs.