Klik & hent efter 1 time

Byt i 1 år

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
  • Hjem
  • ImercoPlus
  • Ønskelisten

Oftest stillede spørgsmål om Ønskelisten

Får jeg stadig mit gavekort?

Selvom vores ønskeliste-funktion er under ombygning, vil du stadig modtage dit gavekort, så længe dine gæster husker at oplyse id-nummeret på din ønskeliste, når de køber en gave fra din ønskeliste hos Imerco.

Hvorfor kan jeg ikke se ønskelisten?

Vores ønskeliste-funktion er desværre under ombygning på Imerco.dk i øjeblikket. Din ønskeliste er ikke væk, og du kan få adgang til den ved at henvende dig i en af vores butikker eller kontakte kundeservice her. Din ønskeliste er også vedhæftet i denne mail, så du nemt kan se den og videresende den til dine gæster.

Hvorfor kan jeg ikke lave en ønskeliste?

Vores ønskeliste-funktion er under ombygning i øjeblikket. Det betyder, at du ikke kan oprette nye ønskelister. Har du en ønskeliste i gang, kan du stadig få adgang til den ved at henvende dig i en af vores butikker eller kontakte kundeservice her. Din ønskeliste er også vedhæftet i denne mail, så du nemt kan se den og videresende den til dine gæster.

Kan man tilføje ønsker i butikkerne?

Du kan tilføje flere ønsker til din ønskeliste i din lokale Imerco butik. Du oplyser blot id-nummeret på din ønskeliste samt hvilket ønske, du gerne vil have tilføjet, og så klarer vores personale resten.

Kan jeg stadig se den aktive ønskeliste og hvor?

Du finder din ønskeliste vedhæftet i denne mail. Herved kan du nemt gemme den og videresende den til dine gæster.

Kan butikkerne se min ønskeliste?

Hvis du gerne vil se din ønskeliste, eller ønsker at ændre i den, så kan du få hjælp til dette i din lokale Imerco butik. Du skal blot oplyse id-nummeret på din ønskeliste til vores personale i butikken.

Hvordan kan mine gæster se min ønskeliste?

Din ønskeliste er vedhæftet i denne mail, så du kan videresende den til dine gæster. Hvis de vil købe noget fra din ønskeliste, skal de blot oplyse id-nummeret i butikken, så bliver deres køb registreret på din ønskeliste.