Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

SOMMER SHOPPING! Spar 30-60% på udvalgt køkkenudstyr som ImercoPlus medlem. SHOP HER
  • Hjem
  • ImercoPlus
  • Medlemsvilkår

Medlemsvilkår for ImercoPlus

1. MEDLEMSFORDELE

1.1 Som medlem af ImercoPlus får du en række fordele:

  •  Medlemspriser og medlemstilbud med særligt gode priser
  • Når du køber ikke nedsatte varer, optjener du 7% af beløbet, som du kan bruge på et fremtidigt køb, så snart du har optjent 50 kr.*
  • Mails med tilbud, nyheder, tips og idéer
  • Invitationer til særlige medlemsevents

*Der optjenes ikke bonus på nedsatte varer, varer med SUPERPRIS eller Julepris, køb af gavekort samt ved køb betalt med bonus eller Forbrugsforeningskort.

2. OPRETTELSE AF MEDLEMSKAB

2.1 Oprettelse af ImercoPlus medlemskab sker via Imerco.dk eller ved henvendelse til personalet i en af Imercos butikker.

Som medlem af ImercoPlus optages alene privatpersoner, der er over 18 år, og som tilmelder sig i overensstemmelse med disse medlemsvilkår. Det er ikke muligt for virksomheder at være medlem, og medlemskabet kan kun anvendes ved privatkøb.

Ved oprettelse af medlemskab skal du oplyse et gyldigt navn, e-mailadresse, adresse, postnr., by, mobilnummer, køn og fødselsdagsdato.

Når dit medlemskab er oprettet, kan du oprette en personlig adgangskode, som du kan bruge, når du vil logge ind på din ImercoPlus profil på Imerco.dk. Din adgangskode er personlig, og må ikke videregives til andre.

Når du logger ind på din profil, kan du opdatere din profil, se medlemstilbud og til- og afmelde dig markedsføring.

Der er ingen omkostninger forbundet med oprettelse af dit medlemskab.

3. MEDLEMSKORT

Når du bliver oprettet som medlem i en af vores butikker, vil du få udleveret et medlemskort. Har du oprettet dig som medlem på vores hjemmeside, kan du altid henvende dig i en af vores butikker og få udleveret et medlemskort, hvis du ønsker det. Det er dog ikke nødvendigt at have et medlemskort, da vores personale altid vil kunne fremsøge din medlemsprofil, når du oplyser det mobilnummer eller den e-mailadresse, som du er oprettet med.

For at få adgang til dine medlemsfordele, skal du enten huske at få scannet dit medlemskort eller oplyse dit mobilnummer eller din e-mailadresse, når du handler i en af vores butikker. På Imerco.dk skal du logge ind med din e-mail og din personlige adgangskode.

Som medlem kan du have op til 4 medlemskort tilknyttet din medlemsprofil, så f.eks. alle i din familie kan få et kort. Alle personer skal have samme folkeregisteradresse. Hvis du har flere medlemskort, optjener de alle bonus på den samme medlemsprofil. Det er kun nødvendigt at medbringe ét medlemskort for at bruge den samlede optjente bonus.

Mister du dit medlemskort, skal du straks anmelde det i en Imerco butik, hvor du vil få udleveret et nyt kort.

Dit medlemskab og medlemskort er gyldigt, indtil du melder dig ud. 

4. BONUS

4.1 Optjening af bonus

Du optjener bonus i Imercos butikker ved at fremvise dit medlemskort eller ved at oplyse den det mobilnummer eller den e-mailadresse, der er tilknyttet dit medlemskab. Når du handler på Imerco.dk optjener du automatisk bonus, når du er logget ind på din medlemsprofil.

Du optjener bonus svarende til 7% af det beløb, du køber for. Der optjenes dog ikke bonus på nedsatte varer, varer med superpris eller julepris, varer med mængderabat eller mix-rabat, køb af gavekort samt ved køb betalt med bonus eller Forbrugsforeningskort. Optjening af bonus kan ikke kombineres med andre fordels- eller indkøbsprogrammer – fx Forbrugsforeningen.

Efterfølgende registrering af bonus er ikke muligt, og det er dit eget ansvar at sikre, at der opnås bonus, når du handler.

Din optjente bonus vil gå ind på din medlemskonto, når returperioden er udløbet. Det er typisk 31 dage efter, at bonus er optjent, og forudsat at den eller de varer, som bonus er optjent på, ikke i mellemtiden er blevet returneret.

Der kan maksimalt optjenes bonus til en værdi af 2.999 kr.

Du kan til enhver tid få oplysning om aktuel bonussaldo ved forespørgsel og fremvisning af medlemskort eller oplysning af dit mobilnummer eller din e-mailadresse i en af vores butikker.

4.2 Brug af bonus

Du kan benytte din bonus som betaling ved køb af varer i alle vores fysiske butikker mod fremvisning af dit medlemskort eller ved at oplyse dit mobilnummer eller din e-mailadresse.

Bonus kan ikke benyttes til betaling af varer ved køb på Imerco.dk.

Bonus kan først benyttes til betaling, når der er optjent minimum 50 kr. Kravet om minimum 50 kr. er kontinuerligt, og vil derfor skulle opfyldes ved enhver betaling med bonus. 

Bonus kan ikke sælges, overdrages eller bruges af andre uden for Imercos butikker.

Betaling ved brug af bonus kan ikke kombineres med andre fordels- eller indkøbsprogrammer, herunder eksempelvis Forbrugsforeningen.

4.3. Udløb og udbetaling af bonus

Din optjente bonus udløber 1 år fra den dato, de er optjent. Udløbet bonus bortfalder automatisk og uden yderligere varsel eller kompensation. 

Bonus kan indtil udløbsdatoen udbetales kontant mod betaling af et gebyr på 70 kr. Udbetaling af bonus kan alene ske efter anmodning ved henvendelse til [email protected].


5. MARKEDSFØRINGSSAMTYKKE

5.1 Ved afgivelse af markedsføringssamtykke giver du samtykke til, at Imerco A/S må sende dig e-mails eller kontakte dig via sociale medier, med gode tips, tilbud, nyheder, kampagner, konkurrencer og events, der vedrører Imercos produktsortiment og medlemsservices. Du kan til enhver tid afmelde dig igen enten via din medlemsprofil på Imerco.dk, via links i tilsendte e-mails eller ved at skrive til kundeservice på [email protected].


6. PERSONOPLYSNINGER

6.1 I Imercos Persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan Imerco opbevarer og behandler dine personoplysninger.

7. OVERTRÆDELSE AF VILKÅR, ANSVAR OG HÆFTELSE

7.1 Som medlem af ImercoPlus er du forpligtet til at holde dig bekendt med de gældende vilkår for dit medlemskab. De til enhver tid gældende medlemsvilkår vil fremgå af Imerco.dk.

I tilfælde af overtrædelse af medlemsvilkårene tager Imerco A/S forbehold for at ophæve dit medlemskab uden yderligere varsel. Eventuel optjent bonus vil bortfalde i forbindelse med ophævelse af dit medlemskab, og Imerco yder ikke kompensation for optjent bonus. 

Du er til enhver tid selv ansvarlig for brugen af dit/dine medlemskort, og Imerco A/S kan ikke stilles til ansvar for uautoriseret brug af medlemskort og bonus.

8. UDMELDELSE 

Hvis du ønsker at melde dig ud af ImercoPlus, skal du sende en e-mail om dette til [email protected].

Når du melder dig ud, sletter vi din medlemsprofil. Det vil sige, at dit/dine medlemskort deaktiveres og eventuel opsparet bonus slettes uden kompensation.


9. ÆNDRINGER AF MEDLEMSVILKÅR

Imerco A/S forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre i medlemsvilkårene, herunder medlemsfordelene.

Væsentlige ændringer varsles dog minimum 30 dage forinden via Imerco.dk og pr. e-mail.

De til enhver tid gældende medlemsvilkår vil fremgå af Imerco.dk.

10. UDBYDER

ImercoPlus medlemskabet udstedes og administreres af:

Imerco A/S
Smedeholm 16
2730 Herlev
CVR. nr.: 26 57 25 17

Spørgsmål og henvendelser vedrørende ImercoPlus skal ske ved skriftlig henvendelse til kundeservice på [email protected].

11. AJOURFØRING AF MEDLEMSVILKÅR

Den seneste version af medlemsvilkårene er dateret den 1. maj 2024.

Vi forbeholder os retten til at ajourføre og ændre medlemsvilkårene løbende. Hvis vi ændrer medlemsvilkårene, ændrer vi datoen ovenfor. I tilfælde af væsentlige ændringer vil vi give besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside, e-mail eller ved brug af andre kommunikationsmidler.