OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist

Imerco Home Tavle

Sort/ Birk - 30 x 30 cm

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Her har du den fineste tavle fra Imerco Home, som giver dig mulighed for at dele små beskeder, kærlige budskaber, søde mottoer, eller måske en lille vittighed.  • Vendbare brikker

  • Tavlen kan stilles eller hænges op

  • Inklusiv 50 bogstaver, tal og specialtegn


Denne lille tavle fra Imerco Home vil fungere som en sjov og sød detalje i hjemmet, hvor du har mulighed for at dele små beskeder med familien.

Brug tavlen i børneværelset, hvor børnene selv kan være med til at bestemme hvad der skal stå. Eller du kan bruge tavlen som en sjov detalje i køkkenet eller stuen. Tavlen er også en sjov gaveide, hvor du kan skrive en besked til modtageren med det samme.

Tavlen fås i to størrelser og flere farver.


Her har du den fineste tavle fra Imerco Home, som giver dig mulighed for at dele små beskeder, kærlige budskaber, søde mottoer, eller måske en lille vittighed.

  • Vendbare brikker
  • Tavlen kan stilles eller hænges op
  • Inklusiv 50 bogstaver, tal og specialtegn

Denne lille tavle fra Imerco Home vil fungere som en sjov og sød detalje i hjemmet, hvor du har mulighed for at dele små beskeder med familien. Brug tavlen i børneværelset, hvor børnene selv kan være med til at bestemme hvad der skal stå. Eller du kan bruge tavlen som en sjov detalje i køkkenet eller stuen. Tavlen er også en sjov gaveide, hvor du kan skrive en besked til modtageren med det samme. Tavlen fås i to størrelser og flere farver.