Mangler du nyt til boligen, kan du finde både sengetøj, boligartikler, køkkenudstyr og stel til borddækningen

Hâws Vakuumpakker 30-VP3206DF

120 Watt - Rustfrit stål/plastik - Sort

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af ImercoPlus

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.  

Beskrivelse

Mariner dine bøffer, forlæng holdbarheden på den friskfangede fisk og bevar grøntsagernes høje indhold af sunde indholdsstoffer med vakuumpakkeren fra Hâws. Med andre ord: Få mere ud af dine madvarer!

  • Forlænger holdbarheden på maden
  • Nem at betjene med kun én hånd
  • Forberedende til sous vide

Hvorfor vakuumere?

Helt enkelt bevares madvarers friskhed i længere tid, når du vakuumerer. Derudover er det nemt at tilberede mad, som er vakuumpakket, men det er samtidig også en måde hvorpå du kan minimere madspild. Køber du eksempelvis en god stor ost på tilbud, så del den op i mindre dele og vakuumpak nogle af dem. Ligeledes kan madvarer, der skal på frost, holdes sig friskere end hvis de bare ligger løst i en pose.

Sous vide-metoden

Det er også værd at nævne, at du ved vakuumering kan gøre brug af den populære sous vide-tilberedningsmetode af dine madvarer. Sous vide betyder "under vakuum" og du kan med denne metode tilberede de saftigste grøntsager og møreste bøffer.

Mariner dine bøffer, forlæng holdbarheden på den friskfangede fisk og bevar grøntsagernes høje indhold af sunde indholdsstoffer med vakuumpakkeren fra Hâws. Med andre ord: Få mere ud af dine madvarer!

  • Forlænger holdbarheden på maden
  • Nem at betjene med kun én hånd
  • Forberedende til sous vide

Hvorfor vakuumere?

Helt enkelt bevares madvarers friskhed i længere tid, når du vakuumerer. Derudover er det nemt at tilberede mad, som er vakuumpakket, men det er samtidig også en måde hvorpå du kan minimere madspild. Køber du eksempelvis en god stor ost på tilbud, så del den op i mindre dele og vakuumpak nogle af dem. Ligeledes kan madvarer, der skal på frost, holdes sig friskere end hvis de bare ligger løst i en pose.

Sous vide-metoden

Det er også værd at nævne, at du ved vakuumering kan gøre brug af den populære sous vide-tilberedningsmetode af dine madvarer. Sous vide betyder "under vakuum" og du kan med denne metode tilberede de saftigste grøntsager og møreste bøffer.