amazing DAYS - Shop amok og spar op til 60%
(4)

Hoptimist Figur Bumble

H 7 cm - Egetræ

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Hoptimisterne blev i 1968 skabt af Gustav Ehrenreich og blev produceret frem til 1974.

Det startede med uroerne ’Birdies’. Senere kom ’Bimble’ og ’Bumble’ samt frøen ’Kvak’ og ’Baby Kvak’.

Designer Lotte Steffensen har nu relanceret de verdenskendte Hoptimister som har skabt gensynsglæde hos alle os, der kan genkende dem fra 70´erne og sætter et smil på læben af alle dem, der møder dem for første gang.

Str: Ø:5 H:7 cm.
Hoptimisterne blev i 1968 skabt af Gustav Ehrenreich og blev produceret frem til 1974. Det startede med uroerne ’Birdies’. Senere kom ’Bimble’ og ’Bumble’ samt frøen ’Kvak’ og ’Baby Kvak’. Designer Lotte Steffensen har nu relanceret de verdenskendte Hoptimister som har skabt gensynsglæde hos alle os, der kan genkende dem fra 70´erne og sætter et smil på læben af alle dem, der møder dem for første gang. Str: Ø:5 H:7 cm.
6. september 2019

Retro

Fedt produkt

Rene H.
30. august 2019

Super

Fin lille hoppende mand, som er en perfekt gave til at tage med på forretningsrejsen

Ditte E.
1. juli 2019

Super fin lille gave til f.eks. kontoret.

Fin laget, ser ud til være god kvalitet. En hoptimist skabet altid gælde, og det gjorde de to vi købte også. En gave der er tænkt til at stå på skrivebordet.

FLSmidth N.