KÆMPE UDSALG! klik her og se de vilde tilbud
(4)

Holmegaard Future Vandglas - 4 stk.

37 cl - Mundblæst glas

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

I 2000 gav Peter Svarrer sit bud på fremtidens vandglas, og resultatet blev Future: Et unikt designet drikkeglas, der i dag – og for fremtiden – passer perfekt på det moderne, danske spisebord. Samtidig understreger Future designerens grundholdning til, at brugsgenstande skal lyse op i hverdagen.

Hver del er mundblæst, og der kan derfor forekomme luftbobler, der er med til at give glasset charme og sjæl. Future tåler max 55° C i opvaskemaskine.

Glasset rummer op til 37 cl.

Du får 1 æske med 4 glas.

Design: Peter Svarrer.
I 2000 gav Peter Svarrer sit bud på fremtidens vandglas, og resultatet blev Future: Et unikt designet drikkeglas, der i dag – og for fremtiden – passer perfekt på det moderne, danske spisebord. Samtidig understreger Future designerens grundholdning til, at brugsgenstande skal lyse op i hverdagen. Hver del er mundblæst, og der kan derfor forekomme luftbobler, der er med til at give glasset charme og sjæl. Future tåler max 55° C i opvaskemaskine. Glasset rummer op til 37 cl. Du får 1 æske med 4 glas. Design: Peter Svarrer.
15. december 2019

Dansk kvalitet og flot design

Hverdagsglas med meget fin finish og et elegant "swung" der falder naturligt imellem fingrene når man tager fat i det. Pænt afrundede kanter og meget stabilt på trods at de meget afrundede "hjørner" i bunden.

Kenneth A.
9. august 2019

Dejlige glas

God størrelse, gode at holde, pæne og enkle

Christina R.
27. juli 2019

Fin kvalitet og størrelse og

Fin kvalitet og størrelse og så kan de gå i opvaskeren så jeg anbefaler dem

per l.