OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
(8)

Holmegaard Cabernet Rødvinsglas

69 cl - Glas

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Hverdagselegance er indbegrebet af Peter Svarrers glasserie Cabernet for Holmegaard. Cabernet rødvinsglasset her er en letvægter med rummelighed til selv de bedste druer. Det moderne glas er en nyklassiker, og med hvidvinsglassene i samme serie er du og dine gæster godt dækket ind - på hverdagsaftener som til særlige lejligheder.
Cabernet tåler max 55° C i opvaskemaskine.

Rødvinsglasset kan indeholde op til 69 cl.

Design: Peter Svarrer.
Hverdagselegance er indbegrebet af Peter Svarrers glasserie Cabernet for Holmegaard. Cabernet rødvinsglasset her er en letvægter med rummelighed til selv de bedste druer. Det moderne glas er en nyklassiker, og med hvidvinsglassene i samme serie er du og dine gæster godt dækket ind - på hverdagsaftener som til særlige lejligheder. Cabernet tåler max 55° C i opvaskemaskine. Rødvinsglasset kan indeholde op til 69 cl. Design: Peter Svarrer.
29. december 2019

Meget smukt klasssisk vinglas. Designet

Meget smukt klasssisk vinglas. Designet holder i mange år. Skønt at drikke af.

Lone B.
15. december 2019

En drøm af et glas

Flot og stilfuldt glas til en rødvins hyggestund. Flot design.

Lone V.
30. oktober 2019

Vinglas fra holmegaard

Glassene lever i høj grad op til vores forventninger, de var lige det som vi havde ledt efter med størrelse, form og vægt. Dog er de lidt drilske at rengøre, fordi toppen ikke er så stor, men det kan vi godt leve med :)

Mie M.