Vi fejrer Grundlovsdag med en rabatkode til dig |Skriv FRIDAG20 og spar 100 kr. ved køb for minimum 600 kr.
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
(13)

Georg Jensen Season Lysestage

H 9 x Ø 26 cm - Mat rustfrit stål

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Kransen med sine lys er en af de vigtigste skandinaviske juletraditioner. Og det er netop den traditionelle julekrans, der er udgangspunktet for adventsstagens form.

Season fra Georg Jensen er enkel, så du har mulighed for at tilføje dit eget præg efter humør og årstid. Ved juletid kan du væve grangrene eller røde bånd ind i lysestagernes baser og skabe en fantastisk juledekoration. En elegant måde at fejre julens traditioner på.

Kransen med sine lys er en af de vigtigste skandinaviske juletraditioner. Og det er netop den traditionelle julekrans, der er udgangspunktet for adventsstagens form. Season fra Georg Jensen er enkel, så du har mulighed for at tilføje dit eget præg efter humør og årstid. Ved juletid kan du væve grangrene eller røde bånd ind i lysestagernes baser og skabe en fantastisk juledekoration. En elegant måde at fejre julens traditioner på.

9. februar 2020

Meget dekorativ

Meget dekorativ

Lise S.
21. maj 2019

Rigtig vare til rigtig tid.

jeg har fået mange varer leveret, og alt har været helt i orden.

Inge T.
19. maj 2019

Smukt design

Smuk lysestage - smukt design. Elsker Georg Jensen

Marlene D.