Alle vores butikker har åbent som normalt! Vi glæder os til at se dig igen.
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik
(3)

Eva Solo Woven Køleskabskaraffel

1 liter - Glas/bomuld - Sort

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Eva Solo har skabt den ikoniske Woven køleskabskaraffel i Black, der passer i langt de fleste køleskabslåger. Den sorte dragt sørger for, at indholdet i karaflen holdes varmt eller koldt i længere tid og ligeledes sikrer, at der ikke kommer kondensvand på bordet. Du kan fx bruge den til vand, saft eller iste. Selve dragten er fremstillet af neopren med en yderside af vævet tekstil med struktur.Den patenterede hældekant er fremstillet i rustfrit stål og silikone og den sikrer, at karaflen er 100 % drypfri Det medfølgende vippelåg åbner automatisk, når du hælder. Glas og metaldele tåler maskinopvask. Dragten tåler maskinvask på 30°C.

Eva Solo har skabt den ikoniske Woven køleskabskaraffel i Black, der passer i langt de fleste køleskabslåger. Den sorte dragt sørger for, at indholdet i karaflen holdes varmt eller koldt i længere tid og ligeledes sikrer, at der ikke kommer kondensvand på bordet. Du kan fx bruge den til vand, saft eller iste. Selve dragten er fremstillet af neopren med en yderside af vævet tekstil med struktur.

Den patenterede hældekant er fremstillet i rustfrit stål og silikone og den sikrer, at karaflen er 100 % drypfri Det medfølgende vippelåg åbner automatisk, når du hælder. Glas og metaldele tåler maskinopvask. Dragten tåler maskinvask på 30°C.

13. december 2019

Kan anbefalde

Bedste vandkande til familie events og andet

Teodor M.
6. december 2019

Flot design. Kan stå i

Flot design. Kan stå i køleskabsdøren . Holder væske koldt. Nem rengøring

Bettina M.
16. november 2019

Imerco

Er super god både til kolde og varme drikke

Dorthe N.