amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%
(4)

Eva Solo Syrah Rødvinsglas

40 cl - Glas

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Mundblæst Syrah rødvinsglas fra Eva Solo. Det unikke glas med den skrå vinkel fremhæver vinens bouquet og får alle facetter af vinens smagsnuancer til at træde i karakter. Syrah rødvinsglasset er et stort glas skabt til vine på Syrah og Zinfandel og til kraftige blandinger som dem fra Priorat og Amarone.

Glasset rummer op til 40 cl.

Design: 3PART
Mundblæst Syrah rødvinsglas fra Eva Solo. Det unikke glas med den skrå vinkel fremhæver vinens bouquet og får alle facetter af vinens smagsnuancer til at træde i karakter. Syrah rødvinsglasset er et stort glas skabt til vine på Syrah og Zinfandel og til kraftige blandinger som dem fra Priorat og Amarone. Glasset rummer op til 40 cl. Design: 3PART
27. januar 2020

Elegant glas

Smukt og elegant design der klæder enhver borddækning. Elsker denne serie af glas.

Janni N.
25. januar 2020

Eva solo Syrah rødvinsglas

Gode at drikke af, super flotte, men sidste stjerne mangler fordi de er dyre. Kan sættes i opvaskemaskine uden problemer.

Finn C.
3. oktober 2019

Gave-køb

Givet som gave og kender det ikke selv

hanne v.