Duften af hjemmebag fylder hurtigt luften i det lille hjem – er der noget bedre end nybagt brød med et lag smør, som langsomt smelter en anelse? Med brødkniven fra Eva Solo får du en flot skive af dit perfekte hjemmebagte brød.
67 slag ultimativ skarphed Ligger godt i hånden En kniv der holder evigt
Til surdejsbrød, rugbrød og fødselsdagsboller
Brødkniven er en af de mest brugte knive i danskernes køkken. Det skarpe blad på 24 cm gør det let at skære den perfekte skive af selv nybagt brød. Skaftets udformning sikrer, at kniven ligger stabilt i hånden, når opgaverne skal klares.
Nordisk design – japansk præcision
Japanske knive er kendt for at være de skarpeste og de bedste. Derfor er knivene i Nordic Kitchen serien fra Eva Solo er designet efter japanske traditioner. Knivsbladet er udformet i japansk Damaskusstål (AUS 10) og lavet i 67 lag med et skær på en vinkel på 13-15 grader. Denne kombination resulterer i et ultraskarpt blad uden at gå på kompromis med dets fleksibilitet. Designet med en smal ryg gør det let at skære igennem råvarer, og håndtaget er formet med udgangspunkt i hånden anatomi.