OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik
(2)

erik bagger a/s Opera Middagstallerken

Ø 28 cm - Porcelæn - Hvid

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Stilfuld og klassisk middagstallerken designet til Operaens restauranter på Holmen i København. Helstøbt harmoni samt et effektfuldt udtryk og en klassisk enkelhed skaber den optimale smagsoplevelse. Serien er produceret i kvalitetsporcelæn, der tåler maskinopvask.

Diameter: 28 cm.

Design: Erik Bagger.
Stilfuld og klassisk middagstallerken designet til Operaens restauranter på Holmen i København. Helstøbt harmoni samt et effektfuldt udtryk og en klassisk enkelhed skaber den optimale smagsoplevelse. Serien er produceret i kvalitetsporcelæn, der tåler maskinopvask. Diameter: 28 cm. Design: Erik Bagger.
31. december 2019

Flot stilrent designt, nemt at

Flot stilrent designt, nemt at dække et festbord med dette mærke.

Berit J.
17. maj 2019

Flot og enkelt design

Har bestilt nye tallerkner og skåle til vores allerede eksisterende stel desværre er det som om kvantiteten ikke er helt den samme som for 10 år siden. Skålene er nærmest “gennemsigtige”

Kirsten B.