amazing Brand Days: Spar op til 40%* på udvalgte brands
(12)

erik bagger a/s Brødskål

Ø 20 cm

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Den smukke skål fra designfirmaet erik bagger passer perfekt til rundstykkerne søndag morgen. Den er lige så perfekt, når der skal serveres frugt, nødder eller måske snacks. Funktionerne er mange med den runde brødskål i højglanspoleret rustfrit stål. En udtagelig indvendig bomuldsbeklædning, der medfølger i sort og off-white, gør skålen ideelt til servering af brød. Designet kan også smukt anvendes uden bomuldsbeklædning.

Diameter: 20 cm.

Du får 1 skål og 2 poser i henholdsvis offwhite og sort.

Design: Erik Bagger.
Den smukke skål fra designfirmaet erik bagger passer perfekt til rundstykkerne søndag morgen. Den er lige så perfekt, når der skal serveres frugt, nødder eller måske snacks. Funktionerne er mange med den runde brødskål i højglanspoleret rustfrit stål. En udtagelig indvendig bomuldsbeklædning, der medfølger i sort og off-white, gør skålen ideelt til servering af brød. Designet kan også smukt anvendes uden bomuldsbeklædning. Diameter: 20 cm. Du får 1 skål og 2 poser i henholdsvis offwhite og sort. Design: Erik Bagger.
27. januar 2020

God betjening

Lever helt op til produktet kan klart anbefales at købe på nettet

Hanne G.
23. januar 2020

God kvalitet

Fuglene er i god kvalitet, og har ingen mangler/skader af nogen art! De ligner præcist som på billedet, hvilket jeg personligt er glad for.

Tobias N.
21. januar 2020

Smukke stilrene fugle

Smukke stilrene fugle

Susanne B.