Mangler du nyt til boligen, kan du finde både sengetøj, boligartikler, køkkenudstyr og stel til borddækningen

Endeavour Fruit Universalkniv

L 15 cm

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af ImercoPlus

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.  

Beskrivelse

Det slanke blad på denne Endeavour universalkniv sikrer perfekt udskæring af frugter. Frugtkniven klarer nemt og elegant opgaverne og giver dig skønne og sunde frugter i passende stykker.

  • Dansk design
  • Proffesionel kokkekniv
  • FSC: DNV-COC-000997

Damaskus stål

Endeavour [en-de-var] betyder ”at bestræbe sig”. De professionelle kokkeknive i Endeavour-serien er fremstillet af Damaskus-stål. Knivbladets skærende midte er omgivet af 33 lag smukt sammensmedet stål på hver side. Denne fremstilling giver Endeavour-knivene deres karakteristiske udseende og gør dem ekstremt skarpe og holdbare. Damasceringsteknikken fik stor udbredelse i samuraiernes storhedstid, hvor sværdmagerene fra Seki opnåede et legendarisk ry for deres Damaskus-sværd. Rent teknisk lænede de japanske mestre sig op af en smedetradition, der hævdes at komme fra Damaskus. Deraf navnet Damaskus-stål.

Designet af Kirk+Maarbjerg

Endeavour er en dansk designet køkkenserie, skabt til de professionelle, men det behøver du ikke at være, for at få glæde af Endeavours sans for kvalitet og design. Uanset om du er professionel eller ej, så er et Endeavour produkt uden tvivl et æstetisk og anvendeligt køkkentilbehør, der er præget af Kirk og Maarbjergs respekt for design og kvalitet.

Vedligehold din universalkniv fra Endeavour bedst muligt

De fleste Endeavour knive er udført i damasceret stål, som er meget hårdt. Derfor anbefaler vi at man kun bruger en keramisk strygestav, da et traditionelt strygestål kan få æggen til at ”chippe”. Vær opmærksom på at en strygestav vedligeholder og ikke sliber din kniv og at man med fordel kan få dem professionelt slebet når behovet er der.

* Hårdheden af stål måles i Rockwell-skalaen (HRC). Målingen foretages ved, at en diamantkegle presses ind i en bestemt dybde ind i det metal, der skal måles. Den anvendte kraft omsættes derefter til en værdi på Rockwell-skalaen. Jo højere tal, desto hårdere er metallet.
Almindeligvis har køkkenknive en hårdhed på ca. 51-53 HRC.

Det slanke blad på denne Endeavour universalkniv sikrer perfekt udskæring af frugter. Frugtkniven klarer nemt og elegant opgaverne og giver dig skønne og sunde frugter i passende stykker.

  • Dansk design
  • Proffesionel kokkekniv
  • FSC: DNV-COC-000997

Damaskus stål

Endeavour [en-de-var] betyder ”at bestræbe sig”. De professionelle kokkeknive i Endeavour-serien er fremstillet af Damaskus-stål. Knivbladets skærende midte er omgivet af 33 lag smukt sammensmedet stål på hver side. Denne fremstilling giver Endeavour-knivene deres karakteristiske udseende og gør dem ekstremt skarpe og holdbare. Damasceringsteknikken fik stor udbredelse i samuraiernes storhedstid, hvor sværdmagerene fra Seki opnåede et legendarisk ry for deres Damaskus-sværd. Rent teknisk lænede de japanske mestre sig op af en smedetradition, der hævdes at komme fra Damaskus. Deraf navnet Damaskus-stål.

Designet af Kirk+Maarbjerg

Endeavour er en dansk designet køkkenserie, skabt til de professionelle, men det behøver du ikke at være, for at få glæde af Endeavours sans for kvalitet og design. Uanset om du er professionel eller ej, så er et Endeavour produkt uden tvivl et æstetisk og anvendeligt køkkentilbehør, der er præget af Kirk og Maarbjergs respekt for design og kvalitet.

Vedligehold din universalkniv fra Endeavour bedst muligt

De fleste Endeavour knive er udført i damasceret stål, som er meget hårdt. Derfor anbefaler vi at man kun bruger en keramisk strygestav, da et traditionelt strygestål kan få æggen til at ”chippe”. Vær opmærksom på at en strygestav vedligeholder og ikke sliber din kniv og at man med fordel kan få dem professionelt slebet når behovet er der.

* Hårdheden af stål måles i Rockwell-skalaen (HRC). Målingen foretages ved, at en diamantkegle presses ind i en bestemt dybde ind i det metal, der skal måles. Den anvendte kraft omsættes derefter til en værdi på Rockwell-skalaen. Jo højere tal, desto hårdere er metallet.
Almindeligvis har køkkenknive en hårdhed på ca. 51-53 HRC.