OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik
(8)

Electrolux Rapido Støvsuger ZB6114BDO

Ergonomisk design - Poseløs - 25 min brugstid

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Electrolux håndstøvsuger ZB6114BO gør den hurtige rengøring lidt sjovere. Du får op til 25 minutters brugstid og 2 forskellige sugestyrker. Når spisebordet skal rengøres for krummer, hårene på badeværelsesgulvet skal væk og sofaen være fri for nullermænd så er denne håndstøvsuger den perfekte makker.Fejebakke og håndkost er gammeldags – en moderne, kraftfuld håndstøvsuger er fremtiden. Det højtydende lithium batteri holder Rapido støvsugeren kørende i op til 25 minutter og ved den højeste sugestyrke har du 13 minutter.Med de praktisk SoftSteer hjul, er det legende let at lade støvsugeren løbe henover overfladen. Som noget smart, har den EasyReach fugemundstykke, som du trækker ud, når du skal støvsuge på svært tilgængelige steder som fx køkkenskuffer, hjørner og hylder.

Electrolux håndstøvsuger ZB6114BO gør den hurtige rengøring lidt sjovere. Du får op til 25 minutters brugstid og 2 forskellige sugestyrker. Når spisebordet skal rengøres for krummer, hårene på badeværelsesgulvet skal væk og sofaen være fri for nullermænd så er denne håndstøvsuger den perfekte makker.

Fejebakke og håndkost er gammeldags – en moderne, kraftfuld håndstøvsuger er fremtiden. Det højtydende lithium batteri holder Rapido støvsugeren kørende i op til 25 minutter og ved den højeste sugestyrke har du 13 minutter.

Med de praktisk SoftSteer hjul, er det legende let at lade støvsugeren løbe henover overfladen. Som noget smart, har den EasyReach fugemundstykke, som du trækker ud, når du skal støvsuge på svært tilgængelige steder som fx køkkenskuffer, hjørner og hylder.

29. november 2019

Effektiv håndstøvsuger

Kun et minus. Den skal tømmes ofte ellers falder snavset ud igen

Else B.
13. november 2019

Fantastisk støvsuger.

Jeg er så glad for min nye håndstøvsuger!

Maria M.
18. september 2019

Håndstøvsuger

Super smart og meget effektiv støvsuger til mindre områder i hjemmet.

Kirsten B.