Varmetæpper og varmepuder

10 varer
10 varer
Melissa Varmepude
Kun online
uCare Varmetæppe
Kun hos os
Fri fragt!
Profi Care Varmetæppe
Fri fragt!
Kun online
Beurer Halsedisse HK 37 m. varme
Spar
47%
uCare Varmepude
Kun hos os
uCare Varmepude
Kun hos os
Fri fragt!
Profi Care Nakkevarmer
Kun online
Midlertidigt udsolgt
(1 - 10 ud af 10 varer)

Varmetæpper og varmepuder

(9)

På de kølige aftener ude på terrassen er et varmetæppe eller en varmepude perfekt til at lune dig med. De kan også lindre en nakke, ryg eller skuldre, hvis du har ondt. Ømme, trætte led og muskler har godt af at blive varmet op. Kroppen slapper mere af, spændingerne løsnes og velværet breder sig. 

I stedet for en gammeldags varmedunk, så er det oplagt at købe en elektrisk varmepude eller et elektrisk varmetæppe. Hos Imerco har vi et udvalg af varmeplaider og varmepuder med forskellige egenskaber og du vil med garanti finde en pude eller et tæppe, der matcher dine behov. Variabel temperaturindstilling og indbygget autosluk-funktion er de mest essentielle egenskaber.

Et blødt varmetæppe har mange anvendelsesmuligheder. Du kan fx svøbe det om dig på stranden om aftenen, på altanen eller hygge med det i sofaen med en kop te og en god film. Du kan også forvarme en kold seng i fx sommerhuset eller kolonihavehuset, så du kan krybe under den beroligende, varm dyne.

Du kan altid kigge forbi din lokale Imerco og lade vores dygtige personale hjælpe dig med at finde det perfekte varmetæppe eller varmepude til dit behov.