Barbermaskiner

11 varer
11 varer
Braun 31B Skæreblad og barberhoved
Spar
75%
Braun 31S Skæreblad tilbehør
Spar
75%
Remington barbermaskine R5000 Skæreblad tilbehør
Kun 1 tilbage!
Kun online
Philips OneBlade Barberblad - 2 stk.
Kun online
Midlertidigt udsolgt
(1 - 11 ud af 11 varer)

Barbermaskiner

(14)

En god barbermaskine kan du få brug for i et utal af sammenhænge. Med den rette barbering er du klar til at møde verden med selvtillid – hvad enten det er skæg eller hår, som du tager under kærlig behandling. Den rette barbermaskine er med andre ord med til at give dig kontrol over dit udseende. Det kan både være, når du skal på arbejde, på date eller til den store familiefest, at du gerne vil se helt skarp ud.

 

Når håret og skægget skal trimmes, er Imerco klar til at give dig en hjælpende hånd. Hos Imerco finder du et bredt udvalg af effektive og skånsomme barbermaskiner og skægtrimmere i forskellige prisklasser. Vi forhandler blandt andet skægtrimmeren, der forebygger irritation og er nem at rengøre. Ligesom du fx kan få barbermaskiner til både våd- og tørbarbering.

 

Vi har også barbermaskiner med rensestationer, der giver dig følelsen af en ny og frisk barbermaskine hver dag. Passer og plejer du din barbermaskine godt, kan den holde i mange år. Ca. en gang om året bør du købe nye skæreblade eller nyt barberhoved til din barbermaskine – så vil den føles lige så ny, som da du købte den.