Kaffe

Medlemstilbud
Spar 20% på alle* kaffemaskiner
*Gælder IKKE i forvejen nedsatte varer, 2. sorteringsvarer, bestillingsvarer, særpriser, varer med mængderabatter samt varer fra Sage, Spring Copenhagen, Architectmade, LINDDNA, Lucie Kaas, Dottir og Normann Copenhagen. Udvalget kan variere fra butik til butik. Medlemstilbuddene gælder fra torsdag den 15. februar til og med lørdag den 17. februar 2018.

Kaffe

I de tidlige morgentimer, midt på en travl arbejdsdag og efter en god middag ude – kaffen er en af danskernes foretrukne drikke. Ud over at nyde at drikke den, kan du nemt finde glæde i at tilberede den, uanset om du er mest til traditionel filterkaffe fra Melitta maskinerne eller en smagfuld oplevelse på farten med Nespresso.

Har du en lille barista i maven, fortjener du en god kaffekværn og -brygger a la Bodum Bistro. Står æstetik og design øverst på ønskelisten, er Steltons tidløse kander en sikker vinder.

Hos Imerco mener vi, at kvaliteten af din kaffebrygger har højeste prioritet, og at drypfrie kander, der samtidig får det bedste frem i bønnerne, skal være en selvfølge. Om du så er mest til en hverdagssucces fra Eva Solo, eller du går all-in på luksus med en Nespresso Gran Maestria – valget er dit. Find din klassiker eller hold øje med sæsonnyhederne inden for kaffemaskiner her.