amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%
(9)

Cook & Baker Sifon

0,5 liter - Rustfrit stål - Stål

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Har du også en dessertkok gemt i maven? Med Cook & Baker sifonflasken er der masser af plads til kreative udfoldelser i dessertkøkkenet.
Sifonen er perfekt til at lave flødeskum og lette cremer, saucer og andet skum. Cook & Baker sifonflasken benytter standard N2O gaspatroner og rummer op til 0,5 liter. Brug iSi patroner til Cook & Baker sifonen.
Har du også en dessertkok gemt i maven? Med Cook & Baker sifonflasken er der masser af plads til kreative udfoldelser i dessertkøkkenet. Sifonen er perfekt til at lave flødeskum og lette cremer, saucer og andet skum. Cook & Baker sifonflasken benytter standard N2O gaspatroner og rummer op til 0,5 liter. Brug iSi patroner til Cook & Baker sifonen.
28. januar 2020

Super Pris

Fandt denne meget gedigne og billige Sifon. Hurtigt leveret.

Stig J.
15. januar 2020

Super

Super fin til de små opgaver, ærgerligt at patronen tømmes hvis du vil hælde mere fløde på.

Peter K.
7. januar 2020

fint produkt

Fint produkt - kunne tænke mig at der fulgte patroner med eller at de kunne købes sammen med produktet

Britt A.