OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
(11)

Cook & Baker Minutur

2 ringetider

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Når julemiddagen skal på plads, skal der både gang i kogegryderne og ovnen - og tungen lige i munden. Og med et minutur fra Cook & Baker bliver det en anelse lettere.  • 2 ringetider ad gangen

  • Se timer, minutter og sekunder

  • Bruger 2 x AAA batterier


Til stegen og kartoflerne


Du kan indstille Cook & Baker minuturet med to ringetider – én til stegen og én til kartoflerne. Minuturet er let at betjene med få knapper og du kan både se timer, minutter og sekunder på det store display.
Uret bruger 2 x AAA batterier (skal købes separat).


Når julemiddagen skal på plads, skal der både gang i kogegryderne og ovnen - og tungen lige i munden. Og med et minutur fra Cook & Baker bliver det en anelse lettere.

  • 2 ringetider ad gangen
  • Se timer, minutter og sekunder
  • Bruger 2 x AAA batterier

Til stegen og kartoflerne

Du kan indstille Cook & Baker minuturet med to ringetider – én til stegen og én til kartoflerne. Minuturet er let at betjene med få knapper og du kan både se timer, minutter og sekunder på det store display. Uret bruger 2 x AAA batterier (skal købes separat).

9. januar 2020

God timer

Nem og enkel betjening. Flere muligheder end på et klassisk “æggeur”.

Anne N.
3. november 2019

Træt af blinkende lysdioder

Skulle være brugt som timer til konkurrenceskydning så jeg var nødt til at sætte sort isolerbånd over T1 og T2 knapper der blinker lystigt når uret tæller ned. Ærgerligt at dette ikke bliver nævnt under beskrivelse af produktet så havde jeg fundet et andet produkt.

Søren H.
23. oktober 2019

Minutur

Uret lever fuldt o ud op til mine forventninger Uret har smarte finesser

Kurt P.