Alle vores butikker har åbent som normalt! Vi glæder os til at se dig igen.
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik

Cook & Baker Gastro Kartoffelskræller

Plastik/stål - Sort

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Smart Gastro kartoffelskræller fra Cook & Baker. Kartoffelskrælleren er særligt velegnet til lange grøntsager, som fx gulerødder, kartofler og pastinakker.

Gastro køkkenredskaber fra Cook & Baker er solide og enkle køkkenredskaber i høj kvalitet og i et stilrent design, der gør det til en nydelse at bruge dem i køkkenet. Gastro kartoffelskræller har ergonomisk blødt greb og tåler opvaskemaskine.

Smart Gastro kartoffelskræller fra Cook & Baker. Kartoffelskrælleren er særligt velegnet til lange grøntsager, som fx gulerødder, kartofler og pastinakker. Gastro køkkenredskaber fra Cook & Baker er solide og enkle køkkenredskaber i høj kvalitet og i et stilrent design, der gør det til en nydelse at bruge dem i køkkenet. Gastro kartoffelskræller har ergonomisk blødt greb og tåler opvaskemaskine.