Medlemstilbud: Shop og spar 20-55% på ALT*. Se tilbuddene her
  • Klik & hent efter 1 time
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
(9)

Cook & Baker Foodprocessor

1,2 liter - 600 Watt - Stål

Føj til ønskeliste
Byt og retur i alle butikker
Byt i 1 år, få pengene retur i 1 måned
Fri fragt ved køb over 500 kr.*
Fragt fra 19,00 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af ImercoPlus

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.  

Beskrivelse

Med denne foodprocessor fra Cook & Baker kan du hakke, snitte, ælte og piske løs i køkkenet. Med foodprocessoren følger nemlig snitteplade til skiver, fint eller groft, kniv, ælter og pisker.

Med denne foodprocessor fra Cook & Baker kan du hakke, snitte, ælte og piske løs i køkkenet. Med foodprocessoren følger nemlig snitteplade til skiver, fint eller groft, kniv, ælter og pisker.

29. april 2022

Rigtig god til prisen

Denne foodprocessor er nem at anvende. Den har børnesikring ( kan ikke køre hvis låget ikke er drejet helt på plads). Den Indeholder de funktioner der er nødvendigt i en dagligdag hvor der er behov for at ælte, piske snitte og rive i mindre mængder. F.eks. til 1-2 personer. Den klarer opgaverne fint og fylder ikke meget på køkkenbordet. Et godt køb til prisen.

Gitte K.
12. oktober 2021

Ok lidt løs i det

Ok lidt løs i det når den skal køre slår nemt fra ved sikkehedes låsen

Lars N.
6. oktober 2020

Allerede er en klinge knækket

Jeg har skrevet til kundeservice, intet hørt, vil gerne have penge retur, da produkt allerede efter 4xbrug er gået i stykker i en klinge som r røget af Jeg har intet hørt fra dem endnu, men det tænjer jeg at jeg gør

Joan M.