(24)

Caso Vaakummaskine CS1340

Over 175 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Ønsker du at dine madvarer skal holde længere? Eller har du fået øjnene op for Sous Vide? Vakuumering af dine fødevarer kan have mange smarte fordele!

  • Automatisk vaakum og forsegling
  • Nem at betjene
  • Inklusiv 10 poser (20 x 30 cm)

Denne kompakte og stærke vakuumeringsmaskine fra Caso har en svejsebredde på 30 cm. Og den er derfor ideel til alle former for vakuum.

Forlænger holdbarheden

Brug vakuummaskinen til både kød, grøntsager, ost eller hvad du har brug for at vakuumere. Ved at vakuumere dine madvarer forlænger du holdbarheden, da langt de fleste bakterier skal bruge ilt for at vækste.

Sous vide-metoden og marinering

Det er også værd at nævne, at du ved vakuumering kan gøre brug af den populære sous vide-tilberedningsmetode af dine madvarer. Sous vide betyder "under vakuum" og du kan med denne metode tilberede de saftigste grøntsager og møreste bøffer.

Ønsker du blot en hurtig og effektiv marinering af din mad, er dette også en ideel metode at bruge.

Du kan købe vakuumposer i forskellige størrelser alt efter hvad du skal vakuumere, men du får allerede 10 poser (20 x 30 cm) med i købet.

Yderligere specifikationer:

  • Automatisk vakuum og forsegling
  • Op til 30 cm svejsebredde uanset længde med 1 svejsetråd
  • Vakuum: max -0,8 bar (90%)
  • Elektronisk temperaturkontrol/sikkerhed

Ønsker du at dine madvarer skal holde længere? Eller har du fået øjnene op for Sous Vide? Vakuumering af dine fødevarer kan have mange smarte fordele!

  • Automatisk vaakum og forsegling
  • Nem at betjene
  • Inklusiv 10 poser (20 x 30 cm)

Denne kompakte og stærke vakuumeringsmaskine fra Caso har en svejsebredde på 30 cm. Og den er derfor ideel til alle former for vakuum.

Forlænger holdbarheden

Brug vakuummaskinen til både kød, grøntsager, ost eller hvad du har brug for at vakuumere. Ved at vakuumere dine madvarer forlænger du holdbarheden, da langt de fleste bakterier skal bruge ilt for at vækste.

Sous vide-metoden og marinering

Det er også værd at nævne, at du ved vakuumering kan gøre brug af den populære sous vide-tilberedningsmetode af dine madvarer. Sous vide betyder "under vakuum" og du kan med denne metode tilberede de saftigste grøntsager og møreste bøffer.

Ønsker du blot en hurtig og effektiv marinering af din mad, er dette også en ideel metode at bruge.

Du kan købe vakuumposer i forskellige størrelser alt efter hvad du skal vakuumere, men du får allerede 10 poser (20 x 30 cm) med i købet.

Yderligere specifikationer:

  • Automatisk vakuum og forsegling
  • Op til 30 cm svejsebredde uanset længde med 1 svejsetråd
  • Vakuum: max -0,8 bar (90%)
  • Elektronisk temperaturkontrol/sikkerhed
21. maj 2019

Super

Er glad for vacumpakkeren har brugt den næsten hver week end når vi skal have kød i svien

Jeppe G.
18. maj 2019

Vakuum pakker

Bruges til at pakke kød ind til sous vide, og virker der fint til formålet, der er ekstra liste med til udskiftning.

Ole M.
17. maj 2019

nem at bruge.

nem at bruge.

Mette C.