Mangler du nyt til boligen, kan du finde både sengetøj, boligartikler, køkkenudstyr og stel til borddækningen

by Ditte Julie Chokoladeform - Små æg

Til 32 stk. - Plastik - Klar

Føj til ønskeliste
90 dages byttefrist
Byt i én af vores mange butikker
Fri fragt ved køb over 500 kr.*
Fragt fra 19,00 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af ImercoPlus

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.  

Beskrivelse

Lav søde og smagfulde chokolader med chokoladeformen fra by Ditte Julie. Brug chokoladerne som ekstra pynt på en kage eller placer dem på et af Ditte Julies smukke kagefade og server som en sidesnack, når det er kaffetid.

  • Chokoladeform i fødevaregodkendt klar plast
  • Til 32 små chokolade æg
  • Nem at rengøre

Chokolade kan man altid spise

Her er hvad Ditte Julie mener om chokolade: Jeg elsker at lave små fyldte chokolader. Ikke mindst fordi de kan laves i adskillige farver, udtryk og smagsvariationer. Hele året taler til, at der kan laves lækre fyldte chokolader. De er fantastiske på ethvert kagebord og ikke mindst som gave til værten.

Sådan laver du lækre små chokoladeæg:

1. Temperer chokoladen til den rette temperatur og hæld chokoladen i formen.
2. Giv formen nogle lette bank for at undgå luftbobler og skrab overflødigt chokolade væk.
3. Vend formen og lad den dryppe af og skab overskydende chokolade af.
4. Sæt chokoladeskallerne på køl.
5. Fyld chokoladeskallerne med det ønskede fyld.
6. Luk derefter chokoladerne med tempereret chokolade.
7. Skrab overflødigt chokolade væk og sæt på køl.
8. Giv formen et tvist og bank chokoladerne ud på køkkenbordet.

Chokoladeformen tåler fryser og den har bedst af at blive vasket op i hånden uden sæbe. Et godt tip herfra er at bruge vat efter du har gjort formen ren til at fjerne kalk.

Bageprofilen Ditte Julie Jensen

Ditte Julie Jensen blev i 2015 et kendt ansigt, da hun deltog i Den Store Bagedyst på DR1. Siden er hun blevet anerkendt for sit kreative og smukke bagværk, som hun i dag lever af at udvikle. Hun står også bag flere kogebøger om bagning.

Silikone er et aktivt materiale, som let tager fnug og snavs til sig. Derfor anbefaler vi, at du vasker din silikoneform under varmt vand inden brug.

Vask formen i varmt vand uden sæbe, skold med kogende vand og ryst den fri for vand. Lad den tørre før brug. Tør ikke formen af med et viskestykke eller lignende, for det vil påføre fnug.

Vi anbefaler også, at du opbevarer dine silikoneforme i en boks eller beholder, så silikonen er beskyttet mod snavs.

Lav søde og smagfulde chokolader med chokoladeformen fra by Ditte Julie. Brug chokoladerne som ekstra pynt på en kage eller placer dem på et af Ditte Julies smukke kagefade og server som en sidesnack, når det er kaffetid.

  • Chokoladeform i fødevaregodkendt klar plast
  • Til 32 små chokolade æg
  • Nem at rengøre

Chokolade kan man altid spise

Her er hvad Ditte Julie mener om chokolade: Jeg elsker at lave små fyldte chokolader. Ikke mindst fordi de kan laves i adskillige farver, udtryk og smagsvariationer. Hele året taler til, at der kan laves lækre fyldte chokolader. De er fantastiske på ethvert kagebord og ikke mindst som gave til værten.

Sådan laver du lækre små chokoladeæg:

1. Temperer chokoladen til den rette temperatur og hæld chokoladen i formen.
2. Giv formen nogle lette bank for at undgå luftbobler og skrab overflødigt chokolade væk.
3. Vend formen og lad den dryppe af og skab overskydende chokolade af.
4. Sæt chokoladeskallerne på køl.
5. Fyld chokoladeskallerne med det ønskede fyld.
6. Luk derefter chokoladerne med tempereret chokolade.
7. Skrab overflødigt chokolade væk og sæt på køl.
8. Giv formen et tvist og bank chokoladerne ud på køkkenbordet.

Chokoladeformen tåler fryser og den har bedst af at blive vasket op i hånden uden sæbe. Et godt tip herfra er at bruge vat efter du har gjort formen ren til at fjerne kalk.

Bageprofilen Ditte Julie Jensen

Ditte Julie Jensen blev i 2015 et kendt ansigt, da hun deltog i Den Store Bagedyst på DR1. Siden er hun blevet anerkendt for sit kreative og smukke bagværk, som hun i dag lever af at udvikle. Hun står også bag flere kogebøger om bagning.

Silikone er et aktivt materiale, som let tager fnug og snavs til sig. Derfor anbefaler vi, at du vasker din silikoneform under varmt vand inden brug.

Vask formen i varmt vand uden sæbe, skold med kogende vand og ryst den fri for vand. Lad den tørre før brug. Tør ikke formen af med et viskestykke eller lignende, for det vil påføre fnug.

Vi anbefaler også, at du opbevarer dine silikoneforme i en boks eller beholder, så silikonen er beskyttet mod snavs.