amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%
(1)

Braun BNC007 WHWH-DCF Vækkeur

Ø 8 cm - Plastik - Hvid

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

BNC007WH-RC er et hvidt radiostyret vækkeur med snooze funktion fra Braun. Det lydsvage alarm ur har et unikt design, der indkapsler Brauns grundværdier om kvalitet og æstetik.Dette alarm ur har en letlæselig skive med et fantastisk design koncept der går tilbage til Dieter Rams design principper. Derudover har det radiokontrolleret urværk, stigende alarmtone, snooze funktion, Lys med 5 sekunders forsinkelse. Uret bruger 1 x AA batteri (medfølger).

BNC007WH-RC er et hvidt radiostyret vækkeur med snooze funktion fra Braun. Det lydsvage alarm ur har et unikt design, der indkapsler Brauns grundværdier om kvalitet og æstetik.

Dette alarm ur har en letlæselig skive med et fantastisk design koncept der går tilbage til Dieter Rams design principper. Derudover har det radiokontrolleret urværk, stigende alarmtone, snooze funktion, Lys med 5 sekunders forsinkelse. Uret bruger 1 x AA batteri (medfølger).

5. september 2019

Lydløst, velfungerende, pænt

Størrelsen er god, man vælter det ikke så let på gulvet. Betjeningen er idiotsikker. Det siger ikke "tik", hvilket jeg går meget op i.

Mogens S.