Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Lune og lyse tider er i vente, så gør havemøblerne og grillen klar. SE UDVALGET HER
  • Hjem
  • Brands
  • Ellen DeGeneres by Royal Doulton

ELLEN DEGENERES BY ROYAL DOULTON

Charcoal Grey Lines

1 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Ellen DeGeneres by Royal Doulton salatskåle Lines Skål
Spar 63%

Ellen DeGeneres by Royal Doulton

Lines Skål

Ø 29 cm - Porcelæn - Charcoal grey

Pris
349.95
Tilbud
129.95
Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/brands/ellen-degeneres-by-royal-doulton

Ellen DeGeneres by Royal Doulton

Velkommen til et smukt univers skabt i samarbejde mellem Ellen DeGeneres og Royal Doulton. Du finder både de flotteste skåle, tallerkener og krus her på siden – og vi tør næsten godt love dig, at du bliver i godt humør, hver gang du dækker bordet med det fine service.

Byd den gode stemning indenfor med det smukkeste service fra Ellen DeGeneres by Royal Doulton. Servicet er resultatet af et forrygende samarbejde mellem det engelske mærke Royal Doulton og den populære komiker, forfatter, skuespiller m.m. Ellen DeGeneres.

DeGeneres’ passion for design samt hendes ikoniske livsstil, værdier og personlighed skinner igennem de smukke produkter til hjemmet. DeGeneres godkender alle designs og materialer, og på den måde sikrer hun sig, at produkterne får en høj standard samt en personlig forbindelse mellem hende selv og kunder verden over.

Hos Imerco finder du mange varer, som er blændende eksempler på DeGeneres’ kærlighed til kunstnerisk og alligevel simpelt håndværk. Se fx nærmere på skålen, der giver bordet et charmerende sydlandsk udtryk eller tallerkenen med et tidløst, organisk og sofistikeret udtryk. Vi har naturligvis også Ellen DeGeneres-krus, der med deres lette og glade mønster giver en god start på dagen, når du nyder dagens første kop kaffe eller te.