Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands
Brands

ELLEN DEGENERES BY ROYAL DOULTON

Cobalt Blue Chevron

Charcoal Grey Lines

Ellen DeGeneres by Royal Doulton

Lines Skål

Ø 29 cm - Porcelæn - Charcoal grey

Pris349.95
Tilbud129.95
Fragt fra 19.00

Ellen DeGeneres by Royal Doulton

Chevron Skål

Ø 29 cm - Porcelæn - Blue chevron

Pris349.95
Tilbud174.95
Fragt fra 19.00

Ellen DeGeneres by Royal Doulton

ED Krus - Love

47,5 cl - Porcelæn - Blå

Pris99.95
Tilbud49.95
Fragt fra 19.00Kun 1 tilbage
Filter
Vis kun varer på lager online

 • Vis kun tilbud
  • Alle tilbud

  • Medlemstilbud


  Ellen DeGeneres by Royal Doulton

  Velkommen til et smukt univers skabt i samarbejde mellem Ellen DeGeneres og Royal Doulton. Du finder både de flotteste skåle, tallerkener og krus her på siden – og vi tør næsten godt love dig, at du bliver i godt humør, hver gang du dækker bordet med det fine service.

  Byd den gode stemning indenfor med det smukkeste service fra Ellen DeGeneres by Royal Doulton. Servicet er resultatet af et forrygende samarbejde mellem det engelske mærke Royal Doulton og den populære komiker, forfatter, skuespiller m.m. Ellen DeGeneres.

  DeGeneres’ passion for design samt hendes ikoniske livsstil, værdier og personlighed skinner igennem de smukke produkter til hjemmet. DeGeneres godkender alle designs og materialer, og på den måde sikrer hun sig, at produkterne får en høj standard samt en personlig forbindelse mellem hende selv og kunder verden over.

  Hos Imerco finder du mange varer, som er blændende eksempler på DeGeneres’ kærlighed til kunstnerisk og alligevel simpelt håndværk. Se fx nærmere på skålen, der giver bordet et charmerende sydlandsk udtryk eller tallerkenen med et tidløst, organisk og sofistikeret udtryk. Vi har naturligvis også Ellen DeGeneres-krus, der med deres lette og glade mønster giver en god start på dagen, når du nyder dagens første kop kaffe eller te.