*Gælder til og med torsdag den 4. marts 2021 for Imerco+ medlemmer og gælder IKKE i forvejen nedsatte varer, 2. sorteringsvarer, bestillingsvarer, SUPERPRIS, varer med mængderabatter, Royal Copenhagen Mega Rose og Blueline stel samt Alfabetkrus og Alfabettallerkener, varer fra Spring Copenhagen, Timm Vladimir Kitchen og by Ditte Julie.

Stel

Her hos Imerco er det ingen hemmelighed, at vi går op i serveringen. Vi er en samling æstetikere, og hvilket stel, vi præsenterer vores hjemmelavede succeser i, er afgørende for borddækningen. 

Nogle af vores favoritstel til hverdagen finder du blandt Casas hvide, enkle porcelænsserier og Erik Baggers tallerkensæt. Er du til det traditionelle stel med design for øjet, har vi naturligvis en perlerække af de håndmalede, musselmalede klassikere fra Royal Copenhagen samt det unikke Mads Stage samlestel med dyremotiver.

Pillivuyt og Rosendahl kan du altid lade dig forføre af i deres enkelhed, men er du til det lidt sødere og lidt sjovere stel til eksempelvis desserter, er Poul Pava designeren for dig.

Find din indre borddæknings-æstetiker frem, og lad dig inspirere af vores udvalg af fine stel her.