OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik
(8)

Bitz Bestiksæt - 16 dele

4 kuverter - Rustfrit stål - Mat messing

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Gør noget særligt ud af borddækningen med det gyldne bestiksæt fra Bitz. Den messing-farvede finish giver bestikket et eksklusivt udtryk, som du kan kombinere med den enkle og moderne skandinaviske stil, både når du har inviteret til en festlig aften og til hverdagens hyggelige måltider med familien. Bitz bestik og stel er skabt i samarbejde med Christian Bitz, som du kender fra tv-programmerne Madmagasinet, Bitz? Store Kur og Go Appetit. Farve: messing. Materiale: stål med satin-finish. Betsiksættet har indgraveret Bitz logo på bagsiden og vil med tiden få en smuk patina. Tåler ikke opvaskemaskine.Du får 1 æske med 4 kuverter: 4 gafler, 4 knive, 4 spiseskeer og 4 teskeer.
Gør noget særligt ud af borddækningen med det gyldne bestiksæt fra Bitz. Den messing-farvede finish giver bestikket et eksklusivt udtryk, som du kan kombinere med den enkle og moderne skandinaviske stil, både når du har inviteret til en festlig aften og til hverdagens hyggelige måltider med familien. Bitz bestik og stel er skabt i samarbejde med Christian Bitz, som du kender fra tv-programmerne Madmagasinet, Bitz? Store Kur og Go Appetit. Farve: messing. Materiale: stål med satin-finish. Betsiksættet har indgraveret Bitz logo på bagsiden og vil med tiden få en smuk patina. Tåler ikke opvaskemaskine.

Du får 1 æske med 4 kuverter: 4 gafler, 4 knive, 4 spiseskeer og 4 teskeer.
12. december 2019

Stilfuldt og elegant til enhver

Stilfuldt og elegant til enhver lejlighed

Mette T.
8. december 2019

Superflot bestik

Superflot bestik der løfter borddækningen. Kombinationen af den enkle form og det eksklusive messing/guld look er perfekt.

Allan K.
23. november 2019

Smukt på bordet

Flot bestik til særlige lejligheder. Glæder mig til at dække op med dette bestik til jul.

Sara K.