OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist

Barista & Co. Mælkeskummer

H 22 cm - Borosilikatglas - Stål

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Barista og Co. præsenterer dig for en eksklusiv manuel mælkeskummer, fremstillet i borosilikatglas med varmeresistent silikonebånd, som forhindrer brændte fingre og gør den ekstra robust og let på samme tid. Forkæl dig selv med skummet mælk til kaffen, ved at hælde max 150 ml mælk i kanden og før stemplet op og ned indtil mælken er fordoblet i volumen.
Ønsker du mælken varmet, sætter du efter opskumningen blot kanden (uden stempel) kort tid i mikroovnen, og så er du helt klar til at nyde en lækker kop kaffe.
Barista og Co. præsenterer dig for en eksklusiv manuel mælkeskummer, fremstillet i borosilikatglas med varmeresistent silikonebånd, som forhindrer brændte fingre og gør den ekstra robust og let på samme tid. Forkæl dig selv med skummet mælk til kaffen, ved at hælde max 150 ml mælk i kanden og før stemplet op og ned indtil mælken er fordoblet i volumen. Ønsker du mælken varmet, sætter du efter opskumningen blot kanden (uden stempel) kort tid i mikroovnen, og så er du helt klar til at nyde en lækker kop kaffe.