Er der en mesterkok gemt i dig, men slår dit køkkenudstyr ikke rigtig til, når du vil udfolde dine evner? Med en Bamix Swissline Special Deal stavblender får du en alsidig køkkenmaskine og intet mindre end kvalitet og power.
2 hastighedsindstillinger Livstidsgaranti Inklusiv tilbehør
Den eneste ene
Med en Bamix Swissline Special Deal stavblender får du den eneste køkkenmaskine, du behøver, når du udfolder dig i køkkenet. Swissline stavblenderen fra Bamix er nemlig så alsidig, at den nemt kan udføre de samme opgaver som dine øvrige køkkenmaskiner, bare hurtigere og lettere med sine mange tilbehørsdele.
Med sin kraftfulde, men lydsvage motor med livsgaranti og sine 180 watt får du intet mindre end høj kvalitet og power. Dertil er den nem at betjene - med Bamix' unikke hvirvelsystem der suger alle ingredienser til sig, drejer dem rundt, og skyder ned ad undgår du, at Bamix sprøjter under brug. Den er ligeledes udstyret med en speciel knivbeskytter, der sikrer, at kniven ikke rammer bunden på beholderen under brug.
Køkkenets tryllestav
Alt afhængig af typen af madvarer kombineret med de rette Bamix blade, får du det perfekte resultat hver gang.
Multifunktionskniven: Kan anvendes til det meste. Den hakker, purerer, blander, moser og knuser ingredienserne. Perfekt til at purere babymad, blande omeletter eller mose frugt og bær til syltetøj.
Blenderskiven: Kan bruges til alt, der skal være cremet. God til at gøre din grøntsagssuppe ekstra cremet, blande pandekagedej, purere kartoffelmos og perfekt til at blande din egen mayonnaise. Pga. hullerne i skiven, gør den konsistensen ensartet.
Piskeskiven: Er god til alt det, der skal være let og luftigt. Til piskning af æggehvider, soufflés eller til blanding af saucer. Piskeskiven kan endda piske skummetmælk til mælkeskum.
Lækker og luftig skum på kun 10 sekunder
Ja, du læste helt rigtigt! Kræver din hjemmelavede cappucino eller caffe latte mælkeskum på toppen, din iskaffe den lækreste cremede kaffeskum eller skal du pifte desserten op med flødeskum – så formår Bamix tryllestaven at skumme mælken til en afrundet og cremet smag af ”flødeskum”.