Vi fejrer Grundlovsdag med en rabatkode til dig |Skriv FRIDAG20 og spar 100 kr. ved køb for minimum 600 kr.
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
(3)

Alfi Kugle Termokande

1 liter - Plastik - Frosted sort m. stållåg

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Klassisk Alfi-termokande med glasindsats stammer helt tilbage fra 1918, hvor den første termokande med en udvendig kappe af ren metal eller kunststof, der omgiver og beskytter den isolerende indsats, der er en dobbeltvægget, spejlbelagt og lufttom glaskolbe blev skabt. Det enkle princip gør, at de fleste dele på en Alfi termo-kande kan udskiftes, hvis de går i stykker.

Termokanden kan indeholde op til 1 liter.

Klassisk Alfi-termokande med glasindsats stammer helt tilbage fra 1918, hvor den første termokande med en udvendig kappe af ren metal eller kunststof, der omgiver og beskytter den isolerende indsats, der er en dobbeltvægget, spejlbelagt og lufttom glaskolbe blev skabt. Det enkle princip gør, at de fleste dele på en Alfi termo-kande kan udskiftes, hvis de går i stykker. Termokanden kan indeholde op til 1 liter.

10. september 2019

Fantastisk

God lille kande som holder kaffen varm

DISSING+WEITLING S.
1. juni 2019

God service, hurtig levering

Jeg bestilte mine varer om fredagen og modtog dem mandag ugen efter. Varerne var pakket godt ind, så alt var fint og intakt da jeg åbnede kassen.

Niels H.
9. maj 2019

Super kande

Vi er meget glade for kanden, den er god til at holde kaffen varm og så er den rigtig pæn at se på. Kun plusser her fra..

Rune L.