OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
 • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
  Prismatch
 • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
  Byt i butik
icon_Find-butik
(14)

Alfi Juwel 100-års Jubilæumsudgave Termokande

1 liter - Stål - Mat

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Den første Alfi temokande blev skabt i 1918 og selv efter 100 år er Juwel termokanden stadig juvelen i Alfis perlerække af designs. Den stilrene termokande er en sand klassiker på kaffe- og tebordet og kan let betjenes med én hånd. • 100-års jubilæumsudgave

 • Holder varmt i op til 12 timer

 • Med dobbeltvægget hærdet glasindsats


Unikt design


Den unikke tanke bag termokande var en udvendig kappe af ren metal eller kunststof, der omgiver og beskytter den isolerende indsats: en dobbeltvægget, spejlbelagt og lufttom glaskolbe. Det enkle princip gør, at de fleste dele på en Alfi termokande kan udskiftes, hvis de skulle gå i stykker.

Termokanden kan indeholde op til 1 liter.


Den første Alfi temokande blev skabt i 1918 og selv efter 100 år er Juwel termokanden stadig juvelen i Alfis perlerække af designs. Den stilrene termokande er en sand klassiker på kaffe- og tebordet og kan let betjenes med én hånd.

 • 100-års jubilæumsudgave
 • Holder varmt i op til 12 timer
 • Med dobbeltvægget hærdet glasindsats

Unikt design

Den unikke tanke bag termokande var en udvendig kappe af ren metal eller kunststof, der omgiver og beskytter den isolerende indsats: en dobbeltvægget, spejlbelagt og lufttom glaskolbe. Det enkle princip gør, at de fleste dele på en Alfi termokande kan udskiftes, hvis de skulle gå i stykker. Termokanden kan indeholde op til 1 liter.

2. januar 2020

Fin kande

Fin kande

Ditte S.
1. januar 2020

Super smuk termokande

Super smuk termokande

Susanne A.
30. december 2019

God kvalitet til god pris

Benyttede mig af Black friday tilbud og fik en Alfi thermokande til næsten halv pris. Lang returtid hvilket var godt da det var en julegave. God kvalitet til god pris.

Pia F.