OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik

Adler Camry Popcornmaskine

1200 Watt - Fedtfri popcorn-tilberedning - Rød

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Står den på Netflix n’ chill i aften? Så skal du da have fat i popcorn maskinen fra Adler.

Tilbered sprøde popcorn helt uden olie og fedtstoffer. Det er både lækkert og sundt. Så tænd du bare for den nyeste Marvel film, og spis popcorn med god samvittighed. Det tager ca 2,5 minut at få de små majskorn til at poppe. Og med kontrollampen kan du kontrollere ristningstiden, så det ikke brænder på.


Står den på Netflix n’ chill i aften? Så skal du da have fat i popcorn maskinen fra Adler. Tilbered sprøde popcorn helt uden olie og fedtstoffer. Det er både lækkert og sundt. Så tænd du bare for den nyeste Marvel film, og spis popcorn med god samvittighed. Det tager ca 2,5 minut at få de små majskorn til at poppe. Og med kontrollampen kan du kontrollere ristningstiden, så det ikke brænder på.