(6)

Wilfa Splash Køkkenvægt

Vejekapacitet: 5 kg - Autosluk - Tara-funktion

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Wilfa Splash køkkenvægten er den perfekte ven i køkkenet under madlavningen og småkagebagningen. Med Wilfa Splash køkkenvægt skal du ikke spekulere på at spilde, for køkkenvægten er med sin smarte silikonebelægning vandtæt og ligeledes nem at rengøre.Efter brug skylles og vaskes Wilfa Splash let under vandhanen. Vægten kan veje op til 5 kg, og du kan nemt og smart nulstille vægten mellem vejning af hver ingrediens. Vælg desuden mellem fem forskellige måleenheder, som passer til netop din opskrift. Derudover slukker vægten automatisk, når den ikke er i brug.

Wilfa Splash køkkenvægten er den perfekte ven i køkkenet under madlavningen og småkagebagningen. Med Wilfa Splash køkkenvægt skal du ikke spekulere på at spilde, for køkkenvægten er med sin smarte silikonebelægning vandtæt og ligeledes nem at rengøre.

Efter brug skylles og vaskes Wilfa Splash let under vandhanen. Vægten kan veje op til 5 kg, og du kan nemt og smart nulstille vægten mellem vejning af hver ingrediens. Vælg desuden mellem fem forskellige måleenheder, som passer til netop din opskrift. Derudover slukker vægten automatisk, når den ikke er i brug.

31. december 2019

Køkkenvægt

Køkkenvægten er let at indstille, vejer præcis og let at rengøre.

Pia P.
13. december 2019

Fungerer perfekt

Fungerer perfekt

Bent H.
30. november 2019

God kvalitet og fint design

God kvalitet og fint design

Torben S.