Klik & hent efter 1 time

Byt i 1 år

Prismatch

Medlemstilbud: SPAR 25% på stel, glas og bestik*. Shop her
  • Hjem
  • Om Imerco
  • Firmagaver

Firmagaver

Firmagavekatalog

I kataloget kan du finde den perfekte forårs- og påskegave til dine medarbejdere, uanset hvilken anledning der skal fejres.

Læs kataloget her
Royal Copenhagen

Royal Copenhagen

Kay Bojesen

Kay Bojesen

Tiles 2023 01 26T083544.319

Georg Jensen

Glæd dine medarbejdere

Dine medarbejdere er det vigtigste, dit firma har. Derfor skal deres indsats selvfølgelig anerkendes og påskønnes, hvad end det er fødselsdagen, jubilæet, receptionen eller en særlig succes, der skal fejres. Og for mange medarbejdere og samarbejdspartnere er firmagaven et værdsat højdepunkt og en fin gestus, der ikke går ubemærket hen. Hos Imerco finder du alt fra klassiske designfavoritter til lækkerier til køkkenet – men vigtigst af alt: den helt rigtige firmagave.

Hvad er en firmagave?

En firmagave er en måde, hvorpå en virksomhed kan vise dens taknemmelighed og værdsættelse over for medarbejderne. En firmagave kan gives ved særlige lejligheder som jul, fødselsdage, jubilæer eller som en anerkendelse af en særlig præstation. Du kan også vælge at give dine samarbejdspartnere eller kunder en gave fra firmaet som en tak for det gode samarbejde.

Spred julestemning med julegaver til dine medarbejdere

Julen er en særlig tid på året, hvor vi ønsker at vise vores taknemmelighed og værdsættelse for de mennesker, vi arbejder sammen med. Firmajulegaver til dine medarbejdere kan være en fantastisk måde at udtrykke denne taknemmelighed på og samtidig sprede lidt julestemning på arbejdspladsen. Årets julegave til dine medarbejdere er et stort højdepunkt, og mange medarbejdere glæder sig til at modtage årets firmajulegave. Heldigvis kan du finde masser af gode sager, som du vil glæde dig til at give dine medarbejdere – og som de helt sikkert vil glæde sig til at modtage.

Gæk, gæk, gæk – giv påskegaver til dine medarbejdere

Påsken er en tid, hvor vi ønsker at sprede glæde og hygge – også på arbejdspladsen. Derfor kan det være en god idé at give påskegaver til dine medarbejdere, som en uventet gestus, der viser din taknemmelighed og værdsættelse. De færreste medarbejdere forventer netop ikke at modtage en påskegave, og derfor er det en særlig god idé at give påskegaver til dine ansatte. Det vil med garanti sprede masser af glæde, og dine medarbejdere kan gå på påskeferie med sin påskegave og en god oplevelse fra firmaet. Påskegaver kan være mange ting – lige fra en vase der kan pynte fint i hjemmet til et stykke køkkengrej, der kan gøre nytte i hverdagen.

Gaver til alle budgetter

Vi har et stort udvalg af lækre gaver til enhver smag fra de mest populære brands til særligt gode priser. Så kan du nemt finde noget, der både matcher dine medarbejdere og gavebudgettet. Derved kan du også altid finde en gave, der forkæler, og viser din påskønnelse.

Gaven der glæder alle

Det kan være svært at finde én gave, der glæder alle – men det behøver du nødvendigvis heller ikke. Med et gavekort vælger dine medarbejdere selv en gave, som de med garanti bliver glade for. Gavekortet kan købes med et valgfrit beløb, og kan indløses i vores over 160 butikker i hele landet.

En gave er ikke bare en gave

Som hele Danmarks gavebutik ved vi, at en gave ikke bare er en gave. Derfor betyder en smuk gaveindpakning mere end som så. Når du køber dine firmagaver hos Imerco, gør vi os altid umage med indpakningen af dine firmagaver, og pakker selvfølgelig ind i vores FSC-certificerede gavepapir.

I tvivl om gaven er den helt rigtige?

Vi gør vi os umage for, at du kan finde en firmagave, du glæder dig til at give – den rigtige firmagave. Skulle det mod forventning ske, at gaven ikke er den helt rigtige, så kan dine medarbejdere altid bytte gaven i en af vores butikker landet over inden for 90 dage – vi påsætter nemlig byttemærker på gaverne.

Køb firmagaver til alle anledninger hos Imerco

Har du appetit på de helt rigtige firmagaver? Og vil du forkæle dine kunder eller takke dine medarbejdere med en gave? Så har vi helt sikkert en firmagave, der passer til dit behov og budget. Henvend dig hos din lokale Imerco butik eller kontakt vores erhvervsafdeling. Vi er klar til at hjælpe dig.

Kontakt vores erhvervsafdeling

Telefon: 29 90 51 00

Email: [email protected]

Vi gør det nemt at give firmagaver

Udover et stort sortiment at vælge fra sørger vi for at pakke gaverne pænt ind og levere dem til arbejdspladsen.

Vi tilbyder desuden Danmarks bedste bytteservice. Dine medarbejdere kan uden problemer bytte gaven i en af vores over 160 butikker landet over. Her kan de vælge mellem 10.000 forskellige varer, hvis de hellere vil have noget andet.

  • Stort udvalg af firmagaver til attraktive priser
  • Flot indpakning af gaverne
  • Levering af gaver til jeres adresse
  • Danmarks bedste bytteservice – med butikker i hele landet