Mmm, duften spreder sig langsomt i hjemmet, maverne rumler og sulten melder sig. Der er ikke noget skønnere end en mør simreret der har fået ekstra kærlighed i løbet af de sidste timer.
- Lettere end støbejern
- Fremragende varmeledende egenskaber
- Tåler høje temperaturer og metalredskaber
Jævn varmefordeling – let at håndtere
Er det tungt støbejern? Tænker du måske, men bare rolig. Gryden er meget lettere end det. Sauterpanden er nemlig fremstillet i pladejern, som er en let jernkvalitet, der er nem både at flytte og bære. Jernet fordeler varmen jævnt – akkurat som det kendes fra støbejern.
Sauterpanden tåler høje temperaturer, så du frit kan variere om din mad skal tilberedes på komfur eller ovn. Derudover er den ikke så sart– den er ikke bange for at være i kontakt med redskaber i metal.
Med denne klassiske sauterpande fra franske Mauviel, er du sikret et professionelt indspark i dit køkkengrej som giver dig mulighed for at imponere med den ultimative sammenkogte ret.
De høje, afrundede sider sikrer grydeskeen en problemfri bevægelse rundt i gryden. Ligeledes kan du nemt tilsætte fond eller anden væske, uden at din mad oversvømmer dit komfur.
Lav mad som en professionel med Mauviel
Mauviel er en fransk familievirksomhed, der blev grundlagt i 1830. De producerer gryder og pander af allerhøjeste kvalitet og står bag en række produkter, der er kendt og elsket over hele verden – både af professionelle og dem, der drømmer om at lave mad som en professionel.
Sådan passer du godt på din Mauviel pande Inden du tager panden i brug:
Panden har fået et lag bivoks for at beskytte den mod rust, derfor bør du vaske panden med meget varmt vand, inden du tager den i brug, og tør efter med et stykke køkkenrulle.
For at give din nye panden den bedste præmis, bør du dække bunden med neutral olie og varm op på middelvarme i ca. 5 minutter. Hæld olien fra, når den er afkølet, og tør den overskydende olie af med køkkenrulle. Gentag processen endnu en gang, så den får et beskyttende lag.
Daglig rengøring og pleje:
Panden rengøres med varmt vand efter brug, hvorefter den tørres med køkkenrulle. Kom derefter lidt olie på, og tør den af med køkkenrulle igen. Panden tåler ikke at stå i blød eller opvaskemaskine.