Velduftende, sprøde pandekager kan smelte de flestes hjerter. Kræs ekstra for klassikeren med en pande udviklet specielt til dette. Mauviels pandekagepande er solid og holdbar, så du kan stege de perfekte crepes til weekendbrunch.
- Lettere end støbejern Fremragende varmeledende egenskaber Tåler høje temperaturer og metalredskaber
Pift dine pandekager op med en knivspids kardemomme og finthakkede nødder, så er der ikke et øje tørt omkring brunchbordet.
Panden er i øvrigt også ideel til omelet og spejlæg, da pladejernets effektive varmeledende egenskaber giver en jævn tilberedning.
Lav mad som en professionel med Mauviel
Mauviel er en fransk familievirksomhed, der blev grundlagt i 1830. De producerer gryder og pander af allerhøjeste kvalitet og står bag en række produkter, der er kendt og elsket over hele verden – både af professionelle og dem, der drømmer om at lave mad som en professionel.
Sådan passer du godt på din Mauviel pande Inden du tager panden i brug:
Panden har fået et lag bivoks for at beskytte den mod rust, derfor bør du vaske panden med meget varmt vand, inden du tager den i brug, og tør efter med et stykke køkkenrulle.
For at give din nye panden den bedste præmis, bør du dække bunden med neutral olie og varm op på middelvarme i ca. 5 minutter. Hæld olien fra, når den er afkølet, og tør den overskydende olie af med køkkenrulle. Gentag processen endnu en gang, så den får et beskyttende lag.
Daglig rengøring og pleje:
Panden rengøres med varmt vand efter brug, hvorefter den tørres med køkkenrulle. Kom derefter lidt olie på, og tør den af med køkkenrulle igen. Panden tåler ikke at stå i blød eller opvaskemaskine.