Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

FORÅRSKUP: Spar 20% på ALT* som ImercoPlus medlem. Shop her
  • Hjem
  • Brands
  • Mandalay

MANDALAY

Marguerit

Magnolia

Mandalay 5714328190422
215 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Sussex Terninger - 2 stk., teak, large

Mandalay

Sussex Terninger - 2 stk.

Teak

Pris
499.95
Mandalay cafésæt Marguerit Cafésæt
Hvid
Natur
Grå
Spar 20%

Mandalay

Marguerit Cafésæt - 1 b...

Aluminium/teaktræ - Hvid/Teak

Ikke medlem
6999.95
Medlemspris
5599.95

Viser 20 ud af 215 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/brands/mandalay

Mandalay

Funktionelt kvalitetsdesign

Mandalay har i 25 år skabt funktionelle, komfortable og flotte havemøbler til dit udeliv i en kvalitet, der holder i mange år. Brandet tager afsæt i skandinaviske designtraditioner, hvilket udtrykker sig i det minimalistiske og samtidigt klassiske formsprog, som hvert møbel har. Med Mandalay kan du skabe et udendørs rum, der er indbydende, stilfuldt og inspirerende. Uanset om du ønsker at skabe en fredelig oase, en underholdende plads eller et sted at slappe af og genoplade, finder du de perfekte havemøbler til at realisere dit drømme-uderum. Oplev den enestående kvalitet, det tidløse design og den uforglemmelige komfort af Mandalay havemøbler – fordi dit udendørs rum fortjener det bedste.

Havemøbler til alle slags uderum

Uanset om du har en rummelig have, en hyggelig altan eller en solrig terrasse, vil du finde Mandalay havemøbler, der passer perfekt til dit uderum og din personlige stil. Fra smukke spisebordsæt til afslappende loungestole og behagelige solsenge – Mandalay havemøbler er skabt til at skabe den ideelle atmosfære til enhver udendørs aktivitet – fra afslappede middage til afslappende øjeblikke i solen.

Populære havemøbler

Mandalay har skabt flere populære serier med flotte havemøbler, der på hver sin måde skaber det perfekte udeliv. Uanset hvilken stil du er til, kan du finde havemøbler, der matcher. Nedenfor kan du læse om de mest populære serier fra Mandalay.

Marguerit-serien

Marguerit-serien fra Mandalay er meget velkendt, og er efterhånden blevet synonym med Mandalay havemøbler. Mandalays grundlægger, Mogens Tolling, opdagede tilfældigt den originale Marguerit stol og blev straks mindet om de dejlige oplevelser fra sin barndom, hvilket inspirerede ham til at skabe en nyfortolkning. Denne tilfældige opdagelse blev en kilde til inspiration, der blev omsat til en innovativ nyfortolkning af møblet. Designeren Ankjær Andreasen skabte serien i 1950'erne, men i 2004 blev den re-designet af Mandalay. I dag er Marguerit havemøblerne ofte omtalt som Mandalay havemøbler. De har nemlig opnået stor popularitet blandt danskerne som deres foretrukne "kolonihave-darling" på grund af deres klassiske retro-look. Marguerit havemøbler er for mange danskere det foretrukne valg til deres udendørsarealer. Møblerne har også optrådt i forskellige TV-programmer, dramaserier og film, hvilket vidner om deres stigende popularitet over årene.

Toscana-serien

Når du vælger Toscana-serien, får du ikke blot komfortable, men også smukke møbler til din have. Det minimalistiske design og den solide kvalitet gør disse møbler perfekte til dig, der ikke vil gå på kompromis med nogen af delene. Toscana-serien vil med sikkerhed tilføje stil og funktionalitet til din udendørs oase. Det enkle og tidløse design i rene linjer gør nemlig Toscana havemøblerne velegnede til enhver slags have. Serien emmer af italiensk finesse, og indbyder til masser af hyggelige stunder i sommersæsonen.

Magnolia-serien

Med Magnolia-serien får du et mere prisvenligt alternativ til Toscana-serien. Magnolia havebordet har et praktisk design, så der er rigeligt plads til venner og familie. Og det flotte designsprog giver en elegant og klassisk indretning uanset om det er på terrassen eller i haven. Desuden passer Magnolia havebordet perfekt sammen med både Verona havestolene og Bellevue havestolene – du vælger selv, hvilket look du gerne vil gå efter i din indretning.

Vejrbestandige kvalitetsmøbler

Mandalay havemøbler skabes med fokus på enestående kvalitet, og derfor udvælges materialerne nøje. Der anvendes kun materialer af højeste kvalitet, der ligeledes er vejrbestandige, og tåler det omskiftelige danske vejr – året rundt. Dog vil der altid tages hensyn til møblernes komfort og det minimalistiske, lette design. Mandalay havemøbler er designet til nem håndtering og med fokus på alsidige kombinationer samtidig med, at de er lette at opbevare og vedligeholde. Mandalay lægger stor vægt på at sikre, at møblerne er nemme at flytte rundt på, så de kan tilpasses efter dine behov. Derudover er de nemme at opbevare og vedligeholde, så du kan nyde dem uden besvær. Du kan altså være tryg ved, at møblerne er robuste, holdbare og velegnede til udendørs brug.

Hvad betyder Mandalay?

Mandalay er oprindeligt navnet på en by i Myanmar – tidligere kendt som Burma. Navnet "Mandalay" er blevet populært, og er brugt som et mærkenavn i forskellige sammenhænge.

Hvem forhandler Mandalay?

Der er flere steder, hvor der forhandles Mandalay havemøbler. Men du kan altid finde et stort udvalg af Mandalay havemøbler på imerco.dk, hvor du nemt kan klikke dine yndlingsmøbler hjem, så dit uderum er klar til en skøn sommersæson.

Køb dine Mandalay havemøbler hos Imerco

Hos Imerco finder du et stort udvalg af Mandalay havemøbler til at indrette dit uderum med – uanset om det er terrassen, altanen eller haven. Du finder haveborde, havestole, havebænke, solsenge og havemøbelsæt i høj kvalitet, så du kan indrette dit uderum efter dine ønsker og behov. Find dine yndlingsmøbler blandt serierne Marguerit, Toscana, Magnolia m.m. Klik dine yndlingshavemøbler hjem allerede i dag her på imerco.dk så du kan nå at nyde dem i sommersæsonen.