Kähler

6 varer
6 varer
Kähler Omaggio Nuovo Vase
Kähler Omaggio Nuovo Urtepotteskjuler
Kähler Omaggio Nuovo Vase
Kähler Omaggio Nuovo Urtepotteskjuler
Kun hos os
Kähler Omaggio Nuovo Vase
Kähler Omaggio Nuovo Vase
Fri fragt!
2
Kähler Omaggio Nuovo Vase
H 30 cm - Fajance - Blå
Pris
499,95
Optjen 34 kr. (medlem)
(1 - 6 ud af 6 varer)

Kähler

(221)

Kähler har en lang historie, som starter helt tilbage i 1839, da den holstenske pottemager Herman J. Kähler indvandrede fra Nordtyskland til Næstved, hvor han åbnede et lille keramikværksted. Dengang var det primært kakkelovne, Kähler var kendt for, men da Herman August Kähler og Carl Frederik Kähler overtog familievirksomheden efter deres far i 1872, gik virksomheden i to retninger.

Carl Frederik Kähler videreførte traditionen for at producere kakkelovne, mens Herman August Kähler for alvor satte Kählers keramik på verdenskortet, da han, efter at have hentet inspiration rundt om i Europa, begyndte at prøve kræfter med kunstnerisk formgivning og eksperimentere med glasurerne.

Det er Herman August Kählers særlige og enkle formsprog, som ligger til grund for det Kähler, vi kender i dag. Det er også derfor, det stadig er hans signatur, ”HAK”,  man finder under bunden på alle Kählers keramikprodukter.

Kählerfamilien solgte i 2008 rettighederne til virksomheden til serieiværksætteren og arkitekten Frantz Longhi, der siden har drevet Kähler til at være Skandinaviens måske mest innovative design- og madbrand.

Den store forkærlighed for nordisk design skinner igennem i de næsten 400 designs i Kählers samlede katalog i dag. Find et stort udvalg af Kählers eftertragtede produkter her i webshoppen eller hos din lokale Imerco.