amazing Brand Days: Spar op til 40%* på udvalgte brands
(3)

Luigi Bormioli Palace Hvidvinsglas

32,5 cl - Glas

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Luigi Bormioli Palace hvidvinsglas er lavet af en specialudviklet krystaline-glastype, som giver meget mere glans, gennemsigtighed og styrke end almindelige glas. Glassene er desuden blevet blæst ud i ét, hvilket blandt andet betyder, at der er en ringe risiko for brist mellem bæger og stilk. Derfor er der 25 års garanti på skår i kanten og på foden samt misfarvning eller grå skygger opstået ved brug af opvaskemaskine. Tåler opvaskemaskine op til 50° C.
Glasset rummer op til 32,5 cl. Materiale: krystalglas (accademia).

Luigi Bormioli Palace hvidvinsglas er lavet af en specialudviklet krystaline-glastype, som giver meget mere glans, gennemsigtighed og styrke end almindelige glas. Glassene er desuden blevet blæst ud i ét, hvilket blandt andet betyder, at der er en ringe risiko for brist mellem bæger og stilk. Derfor er der 25 års garanti på skår i kanten og på foden samt misfarvning eller grå skygger opstået ved brug af opvaskemaskine. Tåler opvaskemaskine op til 50° C. Glasset rummer op til 32,5 cl. Materiale: krystalglas (accademia).
16. oktober 2019

Super fine glas der vil

Super fine glas der vil være flotte på et veldækket bord

Vibeke H.
24. juli 2019

Fine glas, to med fejl i glasset

to rødvinsglas med fejl, men det er næsten for bøvlet og skal til at sende tilbage og hente ny pakke igen. Ærgerligt I ikke har tjekket dem inden afsendelse, det kan ikke undgås at I har set det hvis de har været oppe af kassen

Helle M.
9. maj 2019

Super lækre glas

Flot udtryk, god form, robust i sin enkelthed. Smukt og funktionelt.

Katja P.